featured

Far Bazı Nedir? Far Bazı Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Makyaj yapan çoğu kadın tarafından kullanılmayan, ya da kullanılmasına üşenilen, hatta bazılarımızın varlığından bile haberdar olmadığı far bazları gereken ilgiyi görememektedir. Bugün ben sizlere, Far Bazı Nedir? Far Bazı Önerileri Konusunda bilgi vereceğim. Okumaya devam edin.
Bir çok kadın tarafından kullanılmayan far bazı, uygulandığı takdirde size daha güzel bir görünüm kattığı gibi gözlerinizin de ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Uygulaması zor mu diye merak ediyorsanız, uygulaması çok basittir. Hatta diyebilirim ki eyeliner uygulamasından daha kolaydır.

Far Bazı Nedir? 


Göz makyajından önce göz üzerine uygulanan genellikle renksiz, ten rengi ya da beyaza yakın renge sahiptir. Bir çok görevi olsa da en önemli görevi makyajın kalıcılığını sağlamasıdır. Yaptığınız makyaj saatlerce yüzünüzde dursa da, herhangi bir akma, dağılma, çizilme gibi sorunlar söz konusu olmayacaktır. Diğer bir önemli görevi ise, göz kapaklarınızın üzerindeki damarları kapatarak, göz makyajınızın kusursuz olmasını sağlayacaktır.

Far Bazı Nasıl Kullanılır?


Göz makyajı yapımına başlanmadan önce, göz kapakları üzerine az bir miktar sürerek uygulanmaya başlanabilir. Hemen ardından göz makyajınızı yapmaya başlayabilirsiniz. En önemli nokta, gözlerinize fondöten ve kapatıcı uygulamamış olmanızdır. Yani göz kapaklarınızın temiz olması gerekmektedir.

Far Bazı Yerine Başka Bir Şey Kullanılır Mı?


Elbette ki size, bu ürün yerine şu ürünü kullanabilirsiniz demeyeceğim. Çünkü öyle bir ürün yok. Eğer var ise de asla ürünün kalıcılığını vermeyecektir. Eğer kapatıcı kullanarak ben ürünün görevini gerçekleştirebilirim diyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Kapatıcı uyguladığınız takdirde, göz makyajınızın zamanla aktığını göreceksiniz.

Far Bazı Önerileri

Mac – Paintpot, Painterly/Soft Ochre

Eğer sizinde göz kapaklarınızda renk eşitsizliği oldukça fazla ise bu krem far bazı sizin için oldukça harika bir seçim olacaktır. Cilt tonuna göre tercih edeceğiniz bu ürünü pudrayla sabitleyerek kullanabilirsiniz.

Nyx – HD Eyeshadow Base


Sizlere kalıcılık sağlayan bu ürünü kullandığınız takdirde, hiç önermesek de makyajla uyusanız bile makyajınızın aynı şekilde kalmasını sağlayacaktır.
Too Faced – Shadow Insurance Primer

Oldukça yağlı göz kapaklarına sahipseniz bu far bazı sizin güzelliğinizi gözlerinizde yansıtacaktır. Paraben ve Sülfat içeremeyen bu ürün farklı renkleriyle alıcılarını beklemektedir.

Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion


Makyajın vazgeçilmezlerinden olan göz makyajının tüm gün kalıcılığı çok önemlidir. Urban Decay sayesinde makyajınız gün boyu kalacak ve göz kapağı renginiz eşitlenecektir.

Nyx – Jumbo Eye Pencil, Milk


Eğer canlı tonlarda far kullanacaksanız ve far renginin tam parlak olmasını istiyorsanız bu baz tam size göredir. Bu kalıcı kalem farı göz kapağınıza dağıtarak makyajın keyfini çıkarın.

BAKINIZ: Porselen Makyaj Nedir? Nasıl Yapılır?

Şema bulunamadı.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!