featured

2020 Opel Corsa-E Rally Tanıtıldı..

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın ilk seri üretim elektrikli ralli arabası

Her kesimden insanın sıklıkla tercih ettiği OpelCorsa, yeni nesil arabasıyla gün yüzüne çıktı. Peugeot 208 ile aynı platform üzerinde üretilen araç, ilk olarak elektrikli versiyonuyla karşımızda. 2020 Opel Corsa-E Rally modeli için beklenen tanıtım yapıldı. İki büyük firmanın düzenleyeceği ralli için üretilen araç, hakkında bilgi sahibi olmak için, okumaya devam edin..

Opel Corsa E-Rally Temel Özellikleri

2020 Opel Corsa E-Rally altıncı nesil Corsa olarak üretilen elektrikli bir ralli arabası. Tamamen elektrikli olarak Avrupa da ki Alman üretici tarafından işletilen bir marka için seri olarak üretilmiştir. Dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başaran yeni opel serisi ile ilerleyen günlerde daha fazla karşılaşacağız..

Elektrikli yarış arabası olarak üretilen Corsa-e Rally, 2020 yılında ADAC ile ortak olarak bir ralli düzenleyecektir. 15 adet aracın katılacağı turnuva da Opel, araç olarak Corsa-e Rally i kullanacaktır. Dünyada bir ilke imza atan iki markanın düzenleyeceği ralli de Corsa, Frankfurt otomobil fuarında sergilenecektir.

Elektrikli Araçlar Motoru Yormaz..

136 ps güç sunan elektrik motoru sayesinde 0-50 km hızlanmasını 2 saniyede ve 0-100 km hızlanmasını 8 saniyede tamamlayan Opel Corsa yeni modeli, 330 km menzil sunmaktadır. Araç üzerine ralli giydirmesi yapan Opel motorsport ekibi, aracın ralliye girmesi için teknik anlamda tüm eksikliklerini tamamlamış gözüküyor.
Opel Corsa-e Rally
Opel Corsa-e Rally’nin jantları, lastikleri, tüm alt takımı ve diğer alanları motor sporları standartlarına göre tasarlanmıştır. Her ne kadar, Peugeot 208 modeliyle benzerlikleri vardır diye nitelendirilse de tek benzerliğin vites topuzu olduğu tespit edilmiştir.
Dizel ve Benzinli Seçenek Yolda
Opel araçların çok uzun olmamasıyla beraber, Opel Corsa-e Rally modelinde de uzunluğun değişmeden 4.06 metrede kalması lakin yüksekliğin yeni modelde 48 milimetre kadar alçalması opel kullanıcılarını memnun etmiş gibi görünüyor.

YouTube video

Şuanda yalnızca elektrikli versiyonu hakkında teknik bilgilerine ulaştığımız Opel modelinin, kısa bir süre sonra benzinli ve dizel motor seçeneklerini de siz değerli kullanıcılarına sunması bekleniyor.

BAKINIZ: 2020 Nissan Juke Özellikleri, Çıkış Tarihi, Fiyatı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!