featured

Yükselen Burçların Karakter Üzerinde Etkileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yükselen Burç Nasıl Hesaplanır?

Yükselen burç, biz doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burç anlamına gelmektedir. Yani yükselen burcumuzu hesaplayabilmemiz için doğum saatimizi de bilmek gerekir. Her 2 saatlik dilimler içerisinde yükselen burç değiştiği için, doğum saatindeki küçük farklılıklar (4 dakika) önemli değildir. Yükselen burcumuzu hesapladığımızda o burcun özellikleri bizim sosyal hayatımızda insanlara yansıttığımız yüzümüz olacaktır.

Yükselen Burcumuzun Karakterimiz Üzerindeki Etkisi

Yükselen burcumuz dış dünyaya gösterdiğimiz karakterimiz demektir. İnsanlar yaklaşık 30 yaşlarından sonra yükselen burcunun etkisine girer diye bir söylenti de vardır. Bu yaşa olgunluk yaşı da diyebiliriz. Yükselen burcumuzun karakterimiz üzerindeki etkisi de yine yaklaşık olarak 30 sene sürer.
Yükselen burcumuz karakterimizi yansıttığı gibi dış görünüş ve fiziki özelliklerimizi de etkiler. Özellikle surat yapısı üzerinde yükselen burçların etkisi vardır.

Aynı zamanda yükselen burçlarımız bizim sağlık durumlarımızı da belirleyebilir. Her ne kadar sağlık durumları için bazı olayların bir araya gelmesi gerekse de yükselen burcumuzun etkisi bulunmaktadır.
Yükselen burcun fiziksel etkileri haricinde şans, yetenek gibi kavramlara da etkileri vardır. Bu yüzden hayatımızın çoğu yerinde yükselen burcumuzun etkilerini görmüş oluruz.

Biriyle ilk tanıştığımızda o kişi bize ilk olarak yükselen burcunun özelliklerini gösterir. Zamanla güneş burcunun özelliklerini görecek olsak da her zaman ilk yorumumuzu yükselen burcu üzerinden yaparız. Bu yüzden tanıştığınız kişinin güneş burcu yerine yükselen burcunu öğrenmeniz onu tanımak adına size kolaylık sağlayacaktır.
Yükselen burç, sizin doğum saatinizde ufuktan yükselen burç olduğu için güneşin doğumu sırasında doğarsanız yükselen burcunuz ile güneş burcunuz aynı olabilir.

Dışarıya gösterdiğimiz duygusal görüntümüzü yükselen burcumuz ile bakmak yanlıştır. Duygusallığımıza etki eden şey ay burcudur. Ay burcunun hesabı yükselen burca göre biraz daha farklıdır.
Güneş, ay ve yükselen burçlarımız bizim karakterimizi yansıtan şeylerdir. Her insanın bilmesi ve okuması gerekir.
 
Aşk hayatının burçlar üzerindeki etkisi hakkında okumak isterseniz şu yazımıza göz atmanızda fayda var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!