featured

Yazlıklarda Bulunması Gereken 10 Önemli Eşya

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isınan havalar ile hepimiz gün içerisinde çalışırken yapacağımız tatilin hayalini kurarız. Siz de tatilinizi kendi yazlık evinizde yapacaksanız ve yazlık yerlerde evi olan şanslı insanlardansanız bu yazı dikkatinizi çekebilir.
Yazlık yerlerde hangi eşyalar gereklidir

Sivri Sinek Kovucu Lamba

Yaz akşamlarının en büyük düşmanı sivri sineklerdir. Tam hava serinliğinde bahçe veya balkonunuzda keyif yapacakken sivrisinekler sizi rahat bırakmayacağı için sineklerden korunmanın en kolay yolu sinek kovucu lamba bulundurmaktır.

Güneşten Koruyucu Şemsiye

Genellikle yaz aylarında sürekli olarak bahçe veya balkonlar kullanılmaktadır. Bu nedenle gündüz güneşten korunmak adına güneşe dayanıklı ve güneşten koruyucu şemsiyeleriniz vazgeçilmeziniz olmalıdır.

Buz Makinası

Sıcak yaz günleri güneşten bunaldığınız sırada soğuk bir içecekle ferahlamak istediğinizde imdadınıza yetişecek buz makinası her daim elinizin altında kısa sürede buz olmasını sağlayacaktır.
Yazlık yerlerde bulunması gereken eşyalar: Buz makinesi

Led Lambalar

Aydınlatma seçimizde led lambalar hem enerji tasarrufu yapmanızı sağlayacak hem de aydınlatmanızda estetik görünüm sağlayacaktır.
Yazlık dekorasyonu için gerekli eşyalar: Led lamba

Klima ya da Vantilatör

Gece ya da gündüz fark etmeksizin sıcaklardan dolayı kapalı ortamda durmanızı kolaylaştırması adına mutlaka klima ya da vantilatör bulundurmalısınız.

Terletmeyen Özellikte Koltuk ya da Yatak Örtüleri

Elbette yaz sıcaklarında terlememiz mümkün değil ancak mobilya seçimi sırasında tercihiniz terletme yaptırmayacak özellikte olanlardan olmalıdır.

Katlanabilir portatif masa ve sandalye

Plajda, ormanda, balkonda, bahçede her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz portatif masa sandalyeler yazlık evinizde mutlaka olması gereken eşyalardandır. Kolaylıkla taşıyabileceğiniz istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz bu masa ve sandalyelerle dilediğiniz her yerde yemek yiyip bir şeyler içmeniz için idealdir.

Jel yakıtlı ocaklar

Jel yakıtlı ocaklar açık havada rüzgârda sönmeyerek çayınızın her daim sıcak kalmasını sağlayacaktır.
Yazlıklarda bulunması gereken 10 önemli eşya: Jel yakıtlı ocak

Barbekü veya mangal

Yazlıklarda bulunması gerekenlerden biri de vazgeçilmez kömür ateşinde pişirilen ızgaralardır. Hepimizin severek yediği ızgaralar için yazlık evinizin bir köşesinde mutlaka olması gereken eşyalardandır.
Yazlık yerlerde bulunması gereken eşyalar: Barbekü

Speaker

Teknolojinin bize sunduğu birçok nimetten birisi de bluetoothlu speakerler. İstediğiniz her ortamda kendi müziğinizi çalabilir ve tatilinizi keyifli hale getirecektir.
Yazlık dekorasyonu konusunda zorluk çekiyorsanız size tek önerimiz yazlık evinizde çok fazla eşya bulundurmamanızdır. Yazlık evinizin daha ferah daha az eşyalı olması size daha fazla alan kalması ve temizlik esnasında daha az zaman kaybetmenizi sağlayacaktır. Şimdiden iyi tatiller…
 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!