featured

Big Little Lies Üçüncü Sezonu Ne Zaman ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son iki yılın en çok izlenen yabancı dizisi olan Big Little Lies, ilk ve ikinci sezonu ile sinema ve film dünyasının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Son günlerin en çok merak edilen konusu ise Big Little Lies Üçüncü Sezonu Olacak mı ? Big Little Lies 3. Sezon Ne Zaman ? Ne zaman başlayacak?

Big Little Lies Birinci Sezon 

YouTube video

Big Little Lies üçüncü sezon hakkında bilgi vermeden önce dizinin ortaya çıkış hikayesi ve ilk iki sezon hakkında bilgi vermekte fayda var. Bu dizinin ortaya çıkış hikayesi de bir romanla başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları olarak Nicole Kidman, Reese Witherspoon ve Shailene Woodley’in ön plana çıktığı görüyoruz ki bu isimler bile seyir keyfini artırmaya yetiyor.

Konusu, usta oyuncuların mana dolu sahneleri, sürükleyici bölümleri ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Big Little uluslararası ve ulusal alanda sinema ve televizyonculuk ile ilgili pek çok ödüle de layık görüldü. 2017 Yılında HBO’da yayınlanan dizinin birinci sezonuna ilgi arttığı için ikinci sezonu da çekildi.

Söz konusu kanal sadece bu dizide değil zengin içerikli diğer yayınları ile de izleyiciler tarafından ilgi toplayan bir kanal olma yolunda ise hızla ilerlemektedir. Dünyaca ünlü bu dizinin birinci sezonu gibi ikinci sezonu da yedi bölüm olarak çekildi.

Dizinin dokusunu bozmak istemeyen yapımcılar bir takım değişiklikler ile sınırlı kalmak istediklerini açıklıyor. Birinci sezonda izleyicinin zihninde oluşturulan hayal gücü teması korunmuş. Böylece dizinin yeni sezonu beklenirken izleyicilerin duygusal açıdan hissettiklerinin canlı tutulması da sağlanmış.

Big Little Lies İkinci Sezon 

Big Little Lies ikinci sezonda yönetmen olarak Jean-Marc Vallée yerine Andrea Arnold görev alıyor. Farklı bir yönetmen ile daha keyifli bir hal alan ikinci sezonda da dizinin ortaya çıkış hikayesi olan Liane Moriarty’nin romanı işlenmeye devam ediyor. Harika dizinin senaryosunda ise David E. Kelley görev alıyor. İkinci sezonda usta oyunculuğu ile beğeni toplayan Meryl Streep de bu kadro içinde yer aldığını görüyoruz.

Bundan başka ilk sezonda dizide gören alan Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Laura Dern, Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling ve Iain Armitage bu sezonda da devam ederken, Reese Witherspoon ve Nicole Kidman’ın yapımcı olarak görev aldığını görüyoruz.

Big Little Lies Üçüncü Sezonu Ne Zaman ?

YouTube video

İlk sezonda meydana gelen bir cinayet sonrası hayatını kaybettiğini düşündüğümüz Alexander Skarsgård sürpriz bir hikayeyle geri dönerek izleyicisini şaşırtabilir. Bu dönüş gerçek temalı olabileceği gibi, rüya veya kabuslarla karışık hayal ürünü sahnelerle de karşımıza çıkabilir.

Öte yandan kahramanımızın gerçekten ölüp ölmediği konusunu gizliliğini korumaya devam ediyor. İlk başlarda anlaşmasa da birinci sezonun sonuna doğru Madeline, Celeste, Jane, Bonnie ve Renata ortak bir amaç uğruna bir araya gelmişti. Bu birleşme ikinci sezonda da meyvelerini veriyor ve samimiyet artıyor.

Birinci sezonda hanımları birleştiren büyük sırrın korunması ikinci sezonda daha da önemli bir hal alıyor. Özellikle bu sırrın korunması için gösterilen özveri ve çabalar bu sezonu daha duygusal bir hale getiriyor.

Big Little Lies Üçüncü Sezon Olacak mı?

Big Little Lies yeni sezon ne zaman sorusunun cevabı da ayrıca merak edilen konulardan biridir. Her dizinin ya da filmin eğlenceli yönleri yanında topluma vermek istediği bir amaç vardır. Birbirinden müthiş iki sezonla izleyicilerine veda eden dizinin 3. Sezonu tartışma konusu iken dizinin yeni sezonunun çekilip çekilmeyeceği tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Her iki sezonda da hayatta karşılaşılacak güçlükler ne kadar zor olursa olsun sevgi, birliktelik ve iş birliği ile pek çok sorunun üstesinden gelinebileceği bir kez daha ortaya çıkıyor. İnsanoğlunun isterse her şeyi yapabileceği, bir kadının ne kadar güçlü olduğu, duyguların ve umudun bir insana neler yaptırabileceği teması daha ilk bölümden itibaren sizi içine alıyor.

Oyuncular Devam Etmek İstiyor

Dizinin ünlü oyuncuları çekimlere devam etmek isterken; devamlılığın sağlanması için tüm kadronun bir arada bulunması gerektiğine dikkat çekiyorlar. Nicole Kidman 

Yeni bir sezonun başlanmasını ve çekimlerin devam etmesini çok isterim. Hatta çalışma programımda buna yer vermiştim. Fakat devam sağlanması için tam kadro birlikte olmak zorundayız. Şu anki koşullarda ise bu pek mümkün görünmüyor. Big Little Lies Üçüncü sezon çekilmesi zor görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!