featured

En İyi Seks Pozisyonları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seks bencillikten uzak karşılıklı zevkleri dikkate alarak yaşandığı zaman seks olur. Bunun için en zevkli ve kadınları orgazma ulaştıran en iyi arasında şunlar gelmektedir:

Kadın üstteMutfak masası üstündeLotus

Kadınların orgazma daha hızlı ulaşabilmesini sağlayan bu pozisyon en çok tercih edilen seks pozisyonları arasında gelmektedir. Erkek sırtüstü uzanır ve kadın sertleşmiş penisin üzerindedir. Bu pozisyon kadınların en çok zevk aldıkları seks pozisyonlarından birisidir.

2- Mutfak Masası Üstünde

Monoton seksten sıkıldınız mı… O zaman size apayrı bir seks çılgınlığı önerebiliriz. Mutfak masasının üstünde seks yapmak… Kadın mutfak masasının üstüne çıkar ve kenarlarından destek alır. Erkek kadınını belinden kavrar ve kadının orgazma ulaşması bakımından gerçekten de ideal seks pozisyonları arasında gelmektedir.

3- Misyoner Pozisyonu

Kamasutra felsefesinin 100 seks pozisyonu arasında en ideal seks pozisyonları arasında ilk 10 sırada yer alan bir pozisyondur. Kadın yatağa sırtüstü uzanır ve bacağını ayırır erkek iki elini de yatağa koyarak birleşme sağlanır. Bu pozisyon gerek ülkemizde gerekse dünya çapında en çok tercih edilen ve en basit uygulanagelen seks pozisyonlarından birisi olması nedeniyle gerçekten de önemlidir.

4- Doggy Pozisyonu

Dominant olmayı isteyenlerin tercihi doggy pozisyonuyla da sekse değişik bir hava katabilir, hırçınlaşabilirsiniz. Bu bakımdan doggy pozisyonu da mutlaka denenmesi gereken pozisyonlar arasında yerini alan bir diğer seks pozisyonudur. Kadın iki elini yatağa koyar ve dizlerini hafifçe kırar ve erkek arkadan vajinayla birleşmeyi sağlamaktadır. Bu pozisyon da kamasutra seks pozisyonları arasında gerçekten de en çok tercih edilenlerden bir diğerini oluşturmaktadır.

5- Lotus Pozisyonu

Erkeğin klasik yoga lotus pozisyonunda oturduğu, kadının ise erkeğin kucağında  eşini kolları ve bacaklarıyla sarar. Bu pozisyon, kolay gibi görünse de özellikle erkek için bir kaç kez deneyerek alıştırma yapması gereken bir pozisyondur. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!