featured

2020 Makyaj Renkleri İle Cıvıl Cıvıl Bir Yaz Geçirin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havalar ısındı, güneş sıcak yüzünü gösterdi, plajlar dolmaya başladı. Peki 2020 makyaj renkleri neler? 2020 yazına nasıl makyaj yakışır? İşte, detaylar!

2020 Makyaj Modası

2020 makyaj modası ve 2020 makyaj renkleri ile harika bir yaz geçirmeye hazır mısınız? Her kadının makyaj yapmayı sevdiğini biliyoruz. Şimdi size vereceğimiz makyaj modası tüyoları ile hem hafif hem de oldukça trend bir yaz geçireceksiniz.

1.Hafif Bir Cilt

2020 makyaj renkleri içinde kesinlikle aydınlık görünen cilt ilk sırada yer alıyor. Artık ağır fondötenler, koyu renkli BB kremler out, açık renkli, hafif ve yok gibi duran fondötenler ile harika bir yaz geçireceksiniz! Cilt tonunuzdan bir ton açık olarak tercih edeceğiniz fondöten ya da kremi çok ince bir şekilde uygulayın ki, yapay bir görünüm elde etmeyin.

2. Şeftali Kokan Allıklar

Yaz gelmiş, hafif bronzlaşmışsınız akşam dışarı çıkacaksınız ve şöyle en güzelinden bir allık sürmek istiyorsunuz. Tercihiniz kesinlikle şeftali tonlu allıklardan olmalı! Bu yaz şeftali allıklar yok satacağından stok bile yapmanızı önerebiliriz. Koyu renkli allıkları, bronzerları bir kenara atın. Şeftali renkli allıklara denizden yeni çıkmış havasını yanaklarınıza taşıyın!

3. Parlak Dudaklar

Uzun zamandır mat ya da nude rujlar modaydı. Bu rujlar hala moda olsa da 2020 makyaj renkleri ile canlanmak istiyorum diyorsanız, tercihinizi kesinlikle parlatıcılardan ve parlak rujlardan yana kullanmalısınız. Ben parlak kullanamam ille de mat diyorsanız da iddialı renkler kullanmanızda fayda var. Bronzlaşmış bir tene açık pembe bir ruj ne de güzel olur öyle değil mi?

4.Eyeliner

diye eyeliner bu listeye girmeyecek mi sandınız? Elbette ki hayır. Muhteşem eyelinerlar 2020 makyaj modası içinde de yer alıyor. Ama bir farkla! Bu yaz gözleriniz de kabiliyetinizi kullanmanız gerekecek. Çünkü bu sene moda olan eyeliner modelleri incecik kirpik diplerine çekilen cinsten. Doğallığı ön planda tutan makyaj modası için eyeliner seçiminize de dikkat etmeniz gerekir. İncecik çizgiler için ince uçlu eyeliner ihtiyacınız olacağını unutmayın.

5. Rengarenk Farlar

Bu yaz siz susacaksınız gözleriniz konuşacak! Göz makyajında eğer renkleri ve farları seviyor iseniz, yapmanız gereken şey belli. Turuncu, pembe, yeşil vs. farlar kullanmak! Çift renkleri gözler de kullanmak da oldukça moda. Örneğin giyeceğiniz düz renk bir elbiseyi gözlerinize süreceğiniz turuncu-yeşil renk kombinasyonu ile renklendirebilirsiniz.

 

2020 makyaj trendleri bu şekilde. Makyaj trendleri arasında yaz ayları için verdiğimiz bu tüyolarla harika bir görünüme kavuşacaksınız! Cilt bakım ürünleri ile destekleyeceğiniz makyajınız çok daha pürüzsüz bir görünüm kazanmanıza sebep olacak. Bu yaz makyaj trendi arasında doğallık ön plana çıkıyor. Doğal görünürken aynı zamanda da rengarenk olmak bu yazın modası!

 Makyaj Modelleri ile bu örneklerden yola çıkarak kendi makyaj tarzınızı belirlemeniz mümkün. Yeni makyaj trendleri arasında da doğallık olduğundan artık makyaj yaparken daha az zaman harcayacaksınız. 2020 Yaz renkleri ile bu yaz çok renkli geçecek!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!