featured

Hayat Kurtaran Giysi Kombinleri Tüyoları​​​​​​

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük giysi kombinlerinde ansızın bir haber geldiğinde ve en geç 5 dakika içinde hazırlanıp çıkmanız gereken bir durumda herkesin gardolabında temel olarak bulunması ve herşeyle kolay kombinlenen temel kıyafetlerden oluşur. Örneğin; beyaz bir tişört, Jean pantolon ve spor ayakkabı ile kolayca spor bir tarz kazanırken blazer bir ceket, beyaz veya renkli bir bluz, şık bir pantolon ve ayakkabı ile klasik tarzda bir görünüm kazanmak mümkündür.

Evet, temel renk ve kıyafetler söz konusu olunca hazırlanmak daha kolaydır. Ama özellikle kadınlar kendilerini daha şık ve özel hissetmek için kolay dokunuşlarla küpe, kolye, şal, kemer gibi aksesuarlarla temel günlük giysi kombinlerini bir anda kendine özgü tarzlarına dönüştürmeleri mümkündür. 

elbiseyi giymiştir.

Başka bir çaresi olmadığı için de el mahkum onu giyecektir.  Farklı şeyler düşünür siyah düz bir elbiseyi nasıl kambinlemelidir ki hem şık hem de farklı görünsün. Mesela beline bir kemer takarak, omzuna bir şal atarak veya da bir fular takarak hem farklı görünmeye olanak sağlar hemde küçük küçük dokunuşlarla giysi renk kombinleri sağlanmış olur.

Özellikle düz, desensiz renkteki kıyafetleri kombinlemek daha kolaydır. Çünkü ana kıyafetler sabitken üzerinde yapılan renk ve aksesuar oyunları bambaşka bir şeye dönüştürerek hem giyilen kıyafetlerin kullanım ömürlerini arttırmış olunur hem de sanki sürekli aynı kıyafetleri tekrar tekrar giyiyormuş görüntüsü ortadan kalkmış olur

Hayat Kurtaran Giysi Tüyoları

Aslında dolaplarda her daim olması gereken beyaz gömlek, beyaz tişört, siyah elbise, Jean pantolon, kumaş pantolon, blazer ceket, nüde renklerds trençot,,, gibi tarzda kıyafetler ve sık kullanılan renkler kullanılan ana kıyafetler üzerinde yapılan küçük dokunuşlarla hayatınızda büyük oranda kolaylaştırmış olunur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!