featured

Taşlı Abiye Modellerinde Son Trend

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezonla beraber taşlı tasarım üzerinden hazırlanan abiyeler büyük beğeni toplamakta. Gösterişli ve modern çağı yansıtan estetik bir görüntü sağlayan taşlı abiye modelleri, pek çok çeşitte tasarım ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Özellikle yaz ayları geldiği zaman düğün ve davetler için abiye modelleri vazgeçilmez hale geliyor. Moda uzmanlarının yetenekli ellerinde yaratılan birbirinden şık abiyeler, göz alıcı tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Taşlı Balık Abiye Modelleri

Vücudu tam olarak saran ve hatları ortaya çıkaran taşlı balık abiye modelleri, günümüzde en çok tercih edilen tasarımlar arasında yer alıyor. Giysinin değişik noktalarına yerleştirilmiş olan parıltılı taş modelleri, elbisenin bütün olarak dikkat çekici hale gelmesine fırsat vermekte.

Uzun ve Kısa Abiye Elbise Çeşitleri

Zevkli model tasarımları ile hem uzun hem de kısa taşlı abiye modelleri, bu sene göz alıcı bir etki sunuyor. Özellikle farklı taşlarla abiye süsleme eşliğinde etkili bir görünüm sergileyen abiyeler, değişik beden ve boy ölçüsüne bağlı olarak tercih edilebilir. En çok da kokteyl, parti ve doğum günü kutlaması gibi organizasyonlar konusunda kısa ve taşlı abiye modelleri öne çıkarılabilir. Daha ağırbaşlı davetler ve düğün ile nişan organizasyonu adına uzun abiyeler taşlı süslemeleriyle kullanılabilir.

Taşlı Abiye Tulum Modelleri

Farklı davet ve organizasyonlar için tek parça halinde şık bir görüntü sunan taşlı abiye tulum modelleri de bu sene büyük beğeni topluyor. Özel tasarım altında hazırlanmış taş süslemeleri sayesinde ortaya kusursuz bir güzellik çıkarmaktadır. Kişisel isteklere ve gidilecek yerin konseptine uygun olarak, farklı model tasarımları arasından abiye tulum çeşitleri taş süslemeleriyle tercih edilebilir.

Taşlı Tesettür Abiye Model Çeşitleri

Uzun abiye elbiseler üzerinden hazırlanan taşlı tesettür abiye model çeşitleri, bu yılın moda rüzgarında bir adım öne çıkıyor. Daha çok üst bedeni taşlarla bezenmiş olarak modern bir yapılan tasarımlar, günümüz moda trendini en iyi şekilde yansıtmaktadır.

Abiyeler İçin Taşlı Aksesuarlar

Abiyeler başlı başına güzel bir görüntü sunarken farklı taşlarla bezenmiş aksesuarlar daha etkili bir şıklık sağlamakta. Özellikle ortak beğeni kazanmış olan abiye için taşlı kemer aksesuarı güzel bir görünüm sunuyor. Bu gibi daha pek çok değişik model yapısı altında taşlı süslemelerle harika aksesuarları, abiyeler üzerinden bir araya getirmek mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!