featured

Yeni Evli Çiftler İçin Cinsellik Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsel yaşamın düzenli hale gelmesiyle birlikte Pozisyonları Nelerdir? 

Yeni Evli Çiftler İçin Cinsellik Önerileri Kadın Üstte Pozisyonu

Bu pozisyon yeni evli çiftlere en çok önerilen seks pozisyonlarından birisidir. Bu seks pozisyonunda erkek yatağa sırtüstü uzanır ve kadın üstüne çıkarak cinsel birliktelik yaşanmaktadır. Söz konusu pozisyon gerçekten de son derece önemli konulardan birisi olmaya devam etmesi bakımından her halükarda önem teşkil eden yaklaşım tarzından olması hasebiyle her açıdan dikkat çeker. 

Yeni Evli Çiftler İçin Cinsellik Önerileri Misyoner Pozisyonu

 bakımından mutlaka önerilecek seks pozisyonlarından birisi olmayı sürdürmektedir. Bu pozisyonda kadın yatağa uzanır ve bacağını açarak erkeğin vajinal birleşme gerçekleştirdiği düz seks pozisyonudur.

Sandalyede 

Cinsel ilişkide yeni evlilerin fantazilerinden birisi de mutlak surette sandalyede yapılan seks pozisyonudur. Sandalyeye erkek oturur ve eşi de kucağına oturarak bu pozisyon gerçekleştirilmektedir. Bu cinsel birliktelik de her açıdan evlilere seks pozisyonları arasında gelen dikkat çeken pozisyonlardan biridir. İlginizi Çekebilir: 5 Maddede Partnerinizle Nasıl Öpüşülür? 

Masada

Fantazinin sınırı hududu yok. Özellikle de yeni evlilerde cinsel beraberliğe olan açlık hissi uzun yıllar düzenli seks hayatı yaşayan çiftlerden daha fazla olduğundan dolayı gerçekten de önemli bir konudur. Masada seks pozisyonu da erkeğin hakimiyetinin gerçekleştiği bir seks pozisyonu olarak karşımıza çıkar. Kadın masaya çıkar ve masanın uçlarından tutarak destek alır. Vajinal birleşmenin gerçekleştiği bu seks pozisyonunda erkek bacakları boyunun uzunluğuna göre omuza alarak daha heyecanlı ve dominant hard seks gerçekleştirebilir. Bu yönüyle hem kendisini hem de eşini çıldırtacak ve kesinlikle bitip tükenmek istenmeyecek ateşli dakikaların gerçekleştirilmesini isteyebilir.

1
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!