featured

Prezervatif Nasıl Takılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçmek için kondomlar (prezervatif) önerilmektedir. Dünyanın önde gelen prezervatif markalarından OK, Durex ve Şey gibi markaları kullanarak penis boyunuza uygun prezervatif satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Fakat daha önce hiçbir şekilde kondom kullanmadıysanız prezervatifi penisinize nasıl takacağınız yönünden birtakım sorunla karşılaşabilir ve cinsel korunma sağlamamış olabilirsiniz. Elbette bu durumda da eşinizin hamile kalması veya cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı vücudunuzun saldırıya maruz kalması an meselesi olabilmektedir.

Paket Nasıl Çıkarılır?

Öncelikle piyasadaki kaliteli prezervatif markalarından satın almanız gerekmektedir. Türk erkeklerinin ortalama penis boyu 12 cm olarak bilinmektedir.

Prezervatifi paketinden çıkarmak için kenarından oval bir şekilde yırtın.Prezervatife kayganlaştırması açısından su damlatın.

Prezervatif Nasıl Takılır?

Prezervatifi kutusundan çıkardıktan sonra sırada prezervatif nasıl takılır konusu gelmektedir. Bunun için daha dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü prezervatifler çok hassas ve cinsel ilişkiden haz alabilmek adına incecik yapıda üretildiklerinden dolayı her an yırtılmaya müsait durumdadır. Siz de bu tip bir sorunla karşı karşıya kalmamak adına profesyonel olarak nasıl takılacağını öğrenmelisiniz.

Partneriniz veya mastürbasyon yoluyla penisinizin tamamen sertleşmesini sağlayın.Prezervatifi penisin baş kısmından itibaren oval bir şekilde aşağıya doğru takın ve baş kısmındaki bölümü iki parmağınızla sıkarak içeriye hava dolmasını engelleyin.Vajinal seksten anal sekse geçerken boşalmamışsanız dahi mutlaka ama mutlaka farklı bir kondom kullanmayı deneyin.

Prezervatif Nasıl Çıkarılır?

Boşaldıktan sonra penisiniz aşağı kısmından prezervatifi tutarak yukarıya doğru çekerek çıkarın.Çıkardıktan sonra yere sperm dökülmemesi adına kördüğümle çöpe atmayı ihmal etmeyin.

İşte tüm bu işlemlerin ardından prezervatif nasıl takılır resimli örneklerinden hareket ederek herhangi bir sorunla karşılaşmadan ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara fırsat vermeksizin cinsel ilişki yaşamanız mümkün olacaktır. İşte prezervatif takma bu kadar basit olup kesinlikle büyütülmemesi gereken ve kaygılanmadan tamamen soğukkanlı bir şekilde takmanızın gerektirdiği bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. tüm bunları yaparak siz de tüm yönleriyle cinsel yaşamınızda en iyi sonuca ulaşabilir ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmuş olabilir veya gebelik sürpriziyle karşılaşmazsınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!