featured

Ağrısız Dolgun Dudaklar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrısız Dolgun Dudaklara sahip olmak ister misiniz? Makyaj vloggerlarının her gün yepyeni videolar yüklemesine ve milyonlarca izlenmesine neden olan makyaj tüyoları, dudaklarımızda da daha dolgun ve kalın görünüm isteği sunuyor. Cerrahi yöntemlere başvurmadan edinilebilen bu doğal görünümler için kozmetik dünyası harekete geçti bile.
İlginizi Çekebilir: Dudak Dolgusu Estetiği
Artık dolgu takviyesi yaptırmadan bizi istenilen görünüme kavuşturacak ürünleri birlikte inceleyelim.
Dolgun dudaklara doğru gideceğiniz yolda beraber yürüyeceğiniz ürünlere birlikte göz atalım.

1- TOO FACED LIP INJECTION EXTREME

Too Faced Lip Injection Extreme ile hızlı bir sonuç alabilirsiniz. Kullanmaya devam ettikçe etkinin hemen geçmediğini uzun süreli olduğunu fark etmek mümkün. Sonucu hem sizi hem etrafınızdakileri kesinlikle etkileyecektir. Eğer dudak dolgunlaştırmayı ciddi ciddi düşünüyorsanız, cerrahi bir girişimden önce Sephora’yı ziyaret ederek bu ürüne bir şans vermekte fayda var.

2- MAC GRAND ILLUSION GLOSSY LIQUID LIPCOLOUR

Rengarenk rujların zaten moda olduğu dönemdeyken üzerine bir de dolgunlaştırıcı etki eklenince MAC Cosmetics altın vuruş yaptı diyebiliriz. İçindeki mentol ile dudaklarınızdaki hareketlenmeleri minik minik hissedeceksiniz. Hem renkli hem de dolgun dudaklar için bu ürünlere göz atabilirsiniz.

3- GLAMGLOW PLUMPRAGEOUS

Hem mat hem parlak seçeneği olan bu ürünü kullanmaya başladığınız andan itibaren farklılığı hissedeceksiniz. Kontur çizgisini belirginleştirip, dudaktaki çizgileri de azaltma gibi bir özelliği var. Sephora’da satılan bu ürün, gece ve gündüz uygulandığında sonuç daha net gözlemlenebiliyor.

4- MAC PREP+PRIME

Prep+prime aslında bir dudak bazı. Dolgun dudaklara kavuşturmak gibi vaatleri yok. Dudaklarınızdaki çizgilerin belirginliğini ciddi oranda azalttığı ve dudaklarınızı sağlıklı bir görüntüye kavuşturduğu için midir bilinmez, bir kalınlaşma olduğunu hissediyorsunuz.

5- DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

Dior’un ‘Lip Maximizer’ adıyla ürettiği bu rujlar 21 günlük kullanım sonucunda dudaklarınızda belirgin etki göstermekte. Uzun vadede sonuç gösteren bu rujların dolgunluk etkisi de bir o kadar uzun sürüyor. Dolgunluk etkisine kavuşturuna kadar da dudakta bir iyileştirme süreci başlatıyor. Diğer dolgunlaştırıcı rujlar gibi dudaklarınızı yakması söz konusu değil. Günlük kullanıma oldukça uygun, parlaklığı geçse bile dudaktaki nemi uzun süre korumakta. Kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu bittiğinde kesinlikle yeniden alacağını belirtiyor.

6- L’ACTION PARIS

L’action ilk piyasaya sürüldüğü zamanlarda hesaplı bir ürün olması sebebiyle birçok kişinin denemiş olduğu ve güzel sonuç alamazsam da olsun diye düşündüğü bir üründü. Zamanla popüler olmasının en büyük sebebi ise fiyat ve performans orantısıdır. Her kullanımda etkisini hissettiren yoğun ve parlak bir kıvamı var. İçerisinde sim veya başka parlatıcı öğeler yok. Şeffaf, ıslak bir görüntü vermekte. Ürünün paketinde etkili sonuç için 4 hafta aralıksız kullanmak gerektiği bilgisi verilmiş.

7- SEPHORA OUTRAGEOUS EFFECT VOLUME LIP GLOSS

Sephora’nın dolgunluk veren bu rujları, dudak çizgisinin belirginliğini azaltıp dudaklarınıza dolgun bir görünüm kazandırmakta. Uzun süreli kullanım ile uzun süreli kalıcı dolgunluk elde etmeniz mümkün. Üstelik renk seçeneği bulunduğu için başka bir ruj ile birlikte kullanmanıza da gerek kalmıyor. Kalıcılığını bir şeyler yiyip içtikten sonra bile hissetmeye devam edeceksiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!