featured

Çılgın Animasyon Dizi Rick And Morty’nin Boyutlar Arası Dünyası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dan Harmon ve Justin Roiland’ın yaratıcılığını üstlendiği bir yetişkin animasyon dizisi olan Rick and Morty 2013 yılında ilk bölümü ile ekranlara gelmiştir.
Yayınlanan ilk bölümün ardından oldukça geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran bu dizinin toplamda yayınlanmış olan üç sezonu bulunmaktadır.

Rick And Morty’nin Boyutlar Arası Dünyası Bir Yetişkin Animasyonu

Yakın zamanda dizinin yaratıcıları tarafından yapılan açıklamaya göre de serinin dördüncü sezonu için anlaşmaya varılmıştır.
İlginizi çekebilir: İzlemenizi Tavsiye Ettiğimiz 5 Yabancı Dizi Önerisi

YouTube video

Rick And Morty’nin Boyutlar Arası Dünyası Dizisinin Konusu

Rick adındaki dahi bilim insanı ilkokul çağındaki torunu Morty ile çeşitli maceralara atılmaktadır. Fakat bu maceralar galaktik evrende boyutlar arası mesafelerde olunca iş biraz daha enteresan bir hal alıyor.
Aile ve galaktik maceraların konu edildiği dizide pek çok ilginç yaratık ve hayal gücünün sınırlarını zorlayan evrenler izleyiciye farklı bir deneyim yaşatıyor.
Rick and Morty yetişkin animasyon dizileri arasında oldukça popüler
Bir kız babası olan Rick, eşinin de ölümünün ardından kızının ailesi ile birlikte yaşamaya başlıyor. Hiçbir zaman iyi bir baba ya da dede portresi çizmeyi başaramayan Rick, torunu Morty ile birlikte oldukça tehlikeli maceraların yaşandığı evrenlere seyahat etmeyi seviyor.
Morty ise büyük babası Rick’e kıyaslandığından oldukça saf ve masum bir kişiliğin yansımasını oluşturuyor. Bu iki zıt karakter pek çok galaksiler arası zorlukla mücadele etmeye çalışırken kimi zaman da kendi aile içi problemleri ile de yüzleşmek zorunda kalabiliyor.

Rick And Morty’nin Boyutlar Arası Dünyası Popüler Bir Dizi

Dizi yetişkin animasyon dizileri arasında oldukça popüler ve yüksek puanlı bir konuma sahip olan ve düşüncenin sınırlarını zorlayan hikayeleri ile gönüllerde taht kurmayı başarabilmiş bir dizidir.
Beklenen dördüncü sezon 2019 senesinin kasım ayında yayınlanmaya başlayacaktır.

Rick And Morty’nin Boyutlar Arası Dünyası Dizisinin Sezonları

Dizi ilk sezonunun ilk bölümü ile 2013 yılının aralık ayında görücüye çıkmıştır. İlk sezonun ardından yayınlanan ikinci sezon ile de gönüllerde edindiği yeri sağlamlaştıran dizinin üçüncü sezonunun gelişi bir hayli uzun sürmüştür.
Dizinin yaratıcıları ve yapım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre de merakla beklenen dördüncü sezon 2019 senesinin kasım ayında yayınlanmaya başlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!