featured

2020 Yılı En Uygun İhtiyaç Kredisi Hangi Bankada ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En uygun Kredi oranı hangi bankadadır?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indirimi kararının ardından gözler kredi veren bankalara döndü. Hangi banka ne kadar faiz uygulayacak? Kredi oranı en düşük banka hangisi? En uygun kredi veren banka hangisi? İşte, Yapıkredi, Ziraat, TEB, Akbank, Garanti Bankası, Halk Bank ve Finansbank Faiz oranları! En uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileri? En uygun taşıt kredisi veren bankalar ve en uygun konut kredisi veren bankaları sizler için araştırdık.

Yapıkredi Faiz Oranları

Yapıkredi Bankası, ihtiyaç kredisi için yüzde 1.70 ile 1.14 arasında vadeye göre değişen bir  faiz oranı uygulamaktadır. Taşıt kredisi için yüzde 1,19 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 0.99 oranında faiz uygulamaktadır. Kredinin miktarı ve vadelerine göre faiz oranı değişiklik göstermektedir.

Akbank Faiz Oranları

Akbank, ihtiyaç kredisi için yüzde 1.45 ile 1.49 arasında , taşıt kredisi için yüzde 1,08 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 0.99 oranında faiz uygulamaktadır. Miktar ve vadeye göre yine Akbank ‘ta da faiz oranı değişmektedir.

QNB Finansbank Faiz Oranları

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi için yüzde 0.99 , taşıt kredisi için yüzde 1.45 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 1.31 oranında faiz uygulamaktadır. Kredi tutarına  ve vadeye göre faiz oranları değişiklik gösteriyor.

Faiz Oranları

TEB, ihtiyaç kredisi için yüzde 1,02, taşıt kredisi için yüzde 1,05 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 0,99 oranında faiz uygulamaktadır. Bu yönü ile TEB, en uygun kredi veren bankalardan biri olmayı başarıyor. Vadeye göre ve kredi mikratına göre faiz oranları değişmektedir.

Vakıfbank Faiz Oranları

Vakıfbank, ihtiyaç kredisi için yüzde 1,85, taşıt kredisi için yüzde 1,45 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 1,29 oranında faiz uygulamaktadır. Kredi miktarı ve vadelerine göre faiz oranları değişmektedir. 

İş Bankası Faiz Oranları

İş Bankası, ihtiyaç kredisi için yüzde 1,09 ile 1,14 arasında faiz uyulamaktadır. Taşıt kredisi için yüzde 1,06 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 1.72 oranında faiz uygulamaktadır. Kredi limitlerine göre ve vadelerine göre faiz oranları değişiklik göstermektedir. 

Ziraat Bankası Faiz Oranları

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi için yüzde 1,12 ile taşıt kredisi için yüzde 1,02 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 0,99 oranında faiz uygulamaktadır. Kredi miktarı ve vadeleri faiz oranlarını değiştirmektedir. 

Halkbank Faiz Oranları

Halkbank, ihtiyaç kredisi için yüzde 1,15 ile taşıt kredisi için yüzde 1,02 ve konut kredisi için 10 yıl bazında 0,99 oranında faiz uygulamaktadır. Kredi miktarına göre ve vadelerine göre faiz oranları değişmektedir. 

Garanti Bankası Faiz Oranları

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi için 1,59 ile 1,75 arasında faiz uygularken, taşıt kredisi için 1,19 ve konut kredisi için 1,02 oranında faiz uygulamaktadır. Kredi limitlerine göre ve vadelerine göre faiz oranları değişmektedir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!