featured

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğlak burcu erkekleri, diğer burçların erkeklerine göre hemen ayırt edilir. Espri yetenekleri oldukça yüksek olan Oğlak burcu erkekleri oldukça ciddi ve karizmatiktir. Bunun da yanı sıra egosu yüksek olan oğlaklar, kendilerine olan güvenlerinden de ayırt edilebilmektedir. Bugün sizlere, Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri  konusunda bilgi vermeye çalışacağız. Okumaya devam edin.

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri

Oğlak burcu erkeği kendine güvenir


Oğlak burcu erkeği kendine olan güveniyle bilinir. İnsanları yarı yolda bırakmayan bu burç, güven duydukları ve kendilerine güvenen kişileri hayatlarında daha fazla bulundurur. Hiç bir ortamda güvensiz olmayan oğlak burcu oldukça hırslı bir yapıya sahiptir.

Oğlak burcu erkeği ciddi kararlar alabilir


Özellikle yirmili yaşlardan sonra karar alırken oldukça dikkatli davranan Oğlak burcu erkeği, tecrübelerinden ders çıkarmasını da bilir. Her kötü deneyimi iyiye çevirmeye dikkat eden oğlak burcu, fazlasınca azimlidir.

Hırslı ve inatçı!


Hırslı ve inatçı yapıya sahip olan oğlak burcu mantıksız olan şeylerden de hoşlanmaz. Başarıya ulaşmak için her şey mübahtır sözüne takiben hedeflerine ulaşmak için her şeyi yapabilecek olan bir burçtur.

Oğlak burcu erkeğinin iş hayatı


Baskın olan özelliklerinden biri de yönetici ve lider vasıflarıdır. Özellikle statüsü düşük olsa bile daima birilerini yönetme isteği olan Oğlak Burcu Erkeği, en basit seviyedeyken bile işin yöneticisi konumuna gelebilir.

Oğlak Burcu Aşk Hayatı


Duygusal ilişkilerinde her zaman baskın karakter olan Oğlak Burcu Erkeği, her zaman ipleri elinde tutmak için çabalar. Ve buna rağmen karşıdaki kişiyi önemser. Değer verdiği kişinin mutluluğu için her şeyi yapar.

Oğlak Burcu Erkeği Cinsellik Hayatı


Oldukça duygusal olan oğlak burcu, cinsel hayatında da partnerinin isteklerine önem vermektedir. Narin ve içten davranmayı seven oğlak burcu için cinsellik kısa bir serüven değildir.

Oğlak Burcu Erkeği Olumlu Özellikleri


Oğlak burcu erkekleri ciddi insanlardır. Bu durum en samimi oldukları insan için bile geçerlidir. Bu ciddiyet oğlak burcu için oldukça önemlidir. Başarılarında da mesafe ve ciddiyetin önemi olduğuna inanır.

Dürüstlükten yana olan Oğlak burcu, olumlu veya olumsuz her ne olursa olsun ne düşündüğünü mutlaka size bildirecektir. Oldukça fedakar olan oğlak burcu ikili ilişkilerde de oldukça iyi ve ideal bir sevgilidir. Yaptıkları fedakarlıkları karşıya bildirmeden yaparlar.

Oğlak Burcu Erkeği Olumsuz Özellikleri


En olumsuz özellikleri öfkelerini kontrol edememeleridir. Genellikle sabırlı olan Oğlak Burcu Erkeği, sinirlendiği anda gözü bir şey görmez. Çok ani öfkelendikleri anda da çok ani sakinleşen Oğlak Burcu erkeklerini genellikle alttan almak daha iyi olacaktır.

Oğlak burcu ünlüler ise:

Burak Özçivit

Kerem Cem, Mustafa Sandal, Burak Özçivit, Benjamin Franklin, Henry Miller, Moliere, Isaac Newton, Elvis Presley, Joan Baez, Marlene Dietrich, Ava Gardner, Hz. İsa, Filiz Akın, Semra Özal, Federico Fellini, Rudyard Kipling, Richard Nixon, Simone de Beauvoir, Martin Luther King, Mao Tsetung, Ebru Şallı, Çağla Şikel, Cem Uzan, Seda Sayan, Orlando Bloom, Ricky Martin, Sienna Miller, Kate Moss, İbrahim Tatlıses.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!