İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Yazlık Evlerde Minimalizm Modası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılının yazında yazlık evlerde bu yılın modası “minimalist ev dekorasyonu”. Peki nedir bu minimal tasarım öncelikle bunu belirtmek gerekir. Minimalist ev dekorasyonu daha az eşyayla ve sadeliği önde tutarak hem şık bir görünümü yakalamak hem de modern bir ev dekorasyonu ortaya koymak anlamına gelir. İşte sizler de her yönden minimal tasarımdan ödün vermeksizin her yönden sadeliği ön planda tutarak yazlık evlerde minimal dekorasyon ortaya koyabileceksiniz.

Maviyle Beyazın Raksını İzleyin

Göğün mavisi saflığın, yalınlığın rengiyle buluşuyor. Masmavi renklerle bembeyaz renk kombinleri yazlık evlerde en çok tercih edilenlerden birisi olma özelliğini taşımaktadır. Üstelik her yanıyla kaliteden ödün vermeksizin tamamen sade tasarımla sizler de son derece şık ve minimalist çizgi yakalayabileceksiniz. Evinizde özellikle bunaltıcı yaz aylarında maviyle beyazın son derece uyumlu dansını izlemek isteyenlerden biriyseniz bu tasarım tam da sizin için.

Güneş’in Bunaltıcılığından Kurtulun

Öte yandan yaz ayında en yüksek ışınlarla gelen Güneş ışınlarının her yönüyle bunaltıcı etkisinden kurtulmanız adına mavi renk tonlarındaki eşyalarla beyaz renk mobilyaları bir araya getirebilirsiniz. Bu sayede her yönüyle sıra dışı yenilikçi anlayış elde edeceksiniz. Bu da minimalizm nedir sorusuna da aslında bütün yönleriyle yanıt bulmak adına son derece önemli konulardan birisini oluşturmaktadır.

Minimal Tasarlanmış Avangart Dekorasyon

Yazlık evlerde beyaz renk avangart dekorasyon mobilya takımları sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Dekoratif ahşap ayaklar, modern beyazın avangart şıklığı her yönüyle evinizi sarıp sarmalayacaktır. Bunun yanı sıra az eşya olmasına karşın oldukça şık ve modern dekorasyon görünümüyle de bu tarzı uygulayabilirsiniz.

Aksesuarlardan İlham Alın

Kuşkusuz yazlık evler için mavi-beyaz renklerde aksesuarlar son derece önemlidir. Özellikle mavi camlı aksesuarlar, biblolar evinize çok yakışacak. Bu bakımdan aksesuarlarınızdan ilham alarak yazlık evinizi 2019 yazına minimalist tasarımla  hazırlayabileceksiniz. Üstelik öyle pahalıya kaçmadan makul fiyatlarla siz de evinize minimalizm modasını getirebilir ve bu yılın trendini yakalayabilirsiniz. Bu sadelik anlayışına dayanarak sizler de sadelikle gelen şıklığı, zarafeti evlerinizde her yönüyle tanık olabilme fırsatı bulacaksınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!