featured

Maxi Kot Etek Modası Sokakları Sardı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarzınız ne olursa olsun gardırobunuzda kot bir parça mutlaka vardır. Kot, her zaman moda, her zaman trenddir. Pantolon, ceket elbise, mini- maxi kot etek, gömlek, çanta…
İnsanların vazgeçemediği kot parçalardan biri olan maksi kot etekler birkaç sezondur oldukça moda.
Maxi kot etek fiyatları ne kadar?

Maksi Kot Etek Modelleri

Etekler kombine etmesi zor parçalardır. Etek giymek, elbise giymeye benzemez. Kumaşı Kot olursa iş kolaylaşır, neredeyse her renkle uyum içinde olduğundan size sadece bedeninize uygun modeller seçmek kalacaktır.
Maxi kot etek kombinleri
Özellikle 80’lerin modası olan maxi kot etekler pek çok alternatif model ile tarzınızı yansıtmanıza olanak sağlayacaktır.

Maxi Kot Etekleri Nasıl Giyebilirsiniz?

Bahar ve yaz aylarında giyimde rahatlık ve şıklık sağlayacak olan maksi etekler genelde uzun kadınlara mahsus olarak bilinse de boyu nispeten kısa kadınlar için de hoş bir tercih oluyor. Devir daim olan modanın geri gelen trendi yüksel beller boyu uzun göstermenin bir yolu. Yüksek belli uzun eteğiniz sizi daha da zarif kılacaktır. Böyle bir tercihte kemer kullanmamanızı öneririz.
Maxi kot etek modası hakkında bilmeniz gerekenler
Ayrıca yüksek ökçeli ama yüksek ökçeli olduğunu belli etmeyen dolgu topuklu pabuçlar, etek ucunun altına gizlenerek sizi uzatacaktır.

Feminen Bir Tarzınız Varsa

Güzel bir bluz ile kot eteğinizi şıklaştırabilir, altına giyeceğiniz küçük topuklu ayakkabılar ile elegant bir havaya bürünebilirsiniz.

Spor ve Salaş Giyinmeyi Seviyorsanız

Maksi kot etek modelleri çeşit çeşittir. Spor salaş model bir eteğin altına giyeceğiniz çılgın kovboy çizmeleri havanızı tamamen değiştirecektir.
Maxi kot etek modelleri

Mevsimlerden Yaz

Kottan vazgeçemiyor ve sıcak yaz aylarında bile kot giymeyi tercih ediyorsanız size havadar bir fikrimiz var. Uzun upuzun kot bir eteğin üzerine kısa büstiyer, hem şık hem de rahat. Altına da sandalet ya da terlik, emin olun göz kamaştıracaksınız.

Her Yanım Kot

Bu günlerde kotu kotla kombine etmek çok moda. Maksi kot etek üzerine giyeceğiniz kot bir gömlek hoş duracaktır. Bu kadar spor bir tarzı yine spor bir ayakkabı ile noktalamaya ne dersiniz?
Maxi kot etek modeli nasıl seçilir
Kıyafetleriniz kişiliğinizi yansıtır. Kim ne derse desin giysilerinizin içinde kendinizi kendiniz gibi hissediyorsanız şıksınız demektir.
Bakınız: 7 Farklı Model İle Bu Yazın En Moda Renkleriyle Bikini Modelleri
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!