featured

10 Maddede Balık Burcu ve Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Su grubundaki balık burcu yönetici gezegeni Neptün’dür. 19 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasında doğan balık burcunun uğurlu sayıları arasında 2 ve 6 sayıları vardır. Uğurlu günü cumadır.

1 – Uğurlu Rengi


Balık burcu turkuaz ve nil yeşili renklerine ilgi duyar. Kıymetli taşı incidir ve çiçek olarak da nilüfer ve fulya çiçeklerinden hoşlanır.

2 – Alçakgönüllü Yapısı


Balık burcu özellikleri arasında önemli bir tanesi de alçak gönüllü ve şefkatli bir yapısıdır. Bunun yanında oldukça sempatik ve hassastır. Balık burcunu duyguları yönetir, bu yüzden oldukça anlayışlıdır. Merhametli oluşu sayesinde de yardımseverdir.

3 – Belirsiz Yanı


Ancak balık burcunda belirsizlik, ihmalcilik, gizlilik, çekingenlik ve alınganlık ta vardır.

4 – Zayıf Arzuları


Zayıf arzuları yüzünden de kolay yenilebilir bir yapısı vardır.

5 – Duygusal Yapısı


Duygusallık, balık burcunun özellikleri arasında en belirgin olanıdır ve onun bu duygusal yapısı, hayatın her alanında kendisini gösterir. Duygusal duyarlılığının bu kadar gelişmiş olması sayesinde de güzel sanatlarda da oldukça başarılıdır.

6 – Alıngan Yapısı


Balık burcu insanı alıngan ve kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu yüzden de kolayca incinebilir. Karşısındaki insanların balık burcuna karşı daha duyarlı ve daha merhametli davranmaları, onları kolayca kazanmalarını sağlayacaktır.

7 – Balık Burcu Çabuk Bağlanır


Çabuk seven ve bağlanan bir yapı, bu burçların özellikleri arasında olduğu gibi, sevdiği için her şeyi yapmak ta, balık burcunun özellikleri arasındadır.
İlginizi Çekebilir: Balık Burcu Diyeti – Balık Burçları Nasıl Zayıflar?

8 – Gitmeyi Bilen Yapısı


Balık burcu olanlar, kolay kırılan bir yapıya sahip olsa da, kırıldığında uzaklaşmaktan da çekinmeyecektir. Onu kaybetmek, bir daha kazanılamayacağı anlamına gelebilir. Balık burcu genellikle neşeli ve eğlencelidir. Onunla aynı ortamı paylaşan insanlar bundan keyif alır.

9 – Aile ve Değer Yargıları


Aile ve ev gibi değerlere büyük önem veren balık burcundan çok iyi bir eş olacaktır. Evinde sevdiğine yemek yapmak ve evde oturup film izlemek balık burcu için oldukça önemlidir.

10 – Balık Burcu Aşk Hayatı


Balık burcuna aşık bir sevgili oldukça şanslı olacaktır. Çünkü balık burcu olanlar, sadık ve güvenli bir eş olurlar. Onların bu yapısı, evlilik için ideal bir burç olduğunu göstermez.
İlginizi Çekebilir: 10 Maddede Aslan Burcunu Tanıyalım

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!