featured

Tırnak Bakımında Yeni Trendler – 5 Ayrı Moda Bir Arada

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepimizin en çok özen gösterdiği ve bakımlı olmasını istediğimiz ellerimizin daha iyi gözükmesi için şüphesiz ki tırnaklarımızın iyi gözükmesi gerekiyor. Klasikleşmiş manikür ve oje modellerinin yanı sıra artık birçok yeni yöntem daha güzel ve şık tırnaklar için kolaylıkla evde ve güzellik merkezlerinde uygulanabiliyor. Gelin bunları yakından inceleyelim.

Oje modelleri nelerdir?

Glitter Modası

Tırnak Bakımında Yeni Trendler listemizin ilk sırasında Glitter Modası yer almaktadır. Artık tırnaklara renk ve ışıltı katmak çok moda! İçinde glitter taneleri, sim ve parıltılar bulunan ojeleri satın alarak ister evde istediğiniz zaman, isterseniz de “nail studio” adı verilen güzellik atölyelerinde tırnaklarınıza ışıltı katabilirsiniz. Genellikle 1 ya da 2 tırnağa uygulanan bu glitter ojeler tırnakları daha bakımlı ve enerjik gösteriyor.

Oje modelleri: Glitter

Kalıcı Oje Kolaylığı

olmaması. Uygulamanın fiyatı 40-150 TL arasında değişmekte ve artık birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Elbette bu uygulamanın kendine özgü oje çıkarma yöntemleri de bulunmakta.

Oje nasıl sürülür?

Nude Tonlar

Tırnak Bakımında Yeni Trendler listemizin üçüncü sırasında nude ton Modası yer almaktadır. Özellikle son yıllarda nude olarak adlandırılan “ten rengine yakın” renklerin modası bir hayli arttı. Elleri her zaman yeni bakımdan çıkmış gibi gösteren bu renkler adeta temizliği ve sadeliği temsil ediyor. Ojelerinizdeki ufak yıpranmaları da belli etmemesi en güzel yönlerinden biri. Ten renginize göre geniş bir renk skalasına sahip olan bu tonlara bakmadan geçmemenizi tavsiye ederiz.

Oje modelleri: Nude tonlar

Protez Tırnaklar

Tırnak Bakımında Yeni Trendler listemizin dördüncü sırasında protez tırnak modası yer almaktadır. Zaman zaman yorulan ve yıpranan tırnaklarınızın daha iyi gözükmesini ister miydiniz? O zaman protez tırnakları denemenizi öğreniriz. Takma tırnak gibi sağlıklı ve canlı duran ancak takma tırnak gibi tırnaklarınızı yormayan bu yöntem istediğiniz zaman takıp çıkartılabiliyor. Akrilik tekniğiyle yapılmış protezler tırnaklarınıza özel yapıştırıcılar ile yapıştırılıyor ve istediğiniz uzunluğa kadar kısaltılabiliyor. Manikür, protez tırnak ve kalıcı oje üçlüsünün harika bir görünüme sahip olacağından hiç şüphemiz yok!

Oje modelleri: Protez tırnak

Bakınız: Cilt Bakımında 7 Altın Kuralı Uygulayın

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!