featured

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun dünyasının belki de en çok beklenen oyunlarından biri olarak öne çıkan GTA 6 için geri sayım başladı. Aslında oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda kesin bilgiler yok. Buna karşın yeni oyun için sızıntı haberleri de gelmiyor değil.

Özellikle dün ortaya çıkan görseller yeni oyun için beklentileri bir kez daha ortaya çıkardı. Reddit üzerinden ortaya çıkan görseller, yeni oyunun ne zaman geleceği konusunda yine detay vermiyor ancak beklentileri bir kez daha arttırmış durumda.

Görsellere baktığımız zaman yeni bir oyunun çalışmalarının devam ettiği görülüyor. Fakat bu oyunun yeni seri GTA olduğu konusu kesin değil. Yine de beklentiler görsellerin yeni oyuna ait olduğu konusunda.

GTA 6 Çıkış Tarihi Belli Mi?

İşin ilginç yanı görseller hemen kaldırıldı. Görselleri paylaşan hesabın da silindiği görüldü. Bu da gösteriyor ki yeni oyun için gerçekten bazı sızıntılar söz konusu. Yeni oyunun ne zaman geleceği konusunda da bazı tahminlerin olduğunu ekleyelim.

Tahminlere göre oyunun 2022 yılına kadar çıkması söz konusu olacak.

2019 yılından 2022 yılına kadar bir süreçten söz ediliyor. Bu süreç içerisinde oyunun ortaya çıkması muhtemel ancak oyunun ne zaman çıkış yapacağı kesin değil. 2022 yılından çok daha erken ve hatta sonrasında bile çıkış yapılabilir. Bunlar için açıklamaları RockStar Games yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!