featured

Yengeç Burcu Kadını Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuvarlak yüz yapısına sahip olan Yengeç Burcu kadınının gözleri etkileyicidir. Yüz şekli ve çene yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yengeç burcu kadınının, bir diğer özelliği de gür saçlarıdır.

Dudak yapıları genellikle ince olan burcun farklı özellikleri bulunmakta.  Güldükleri zaman oldukça hoş bir ifadeye sahip olan Yengeç Burcu Kadını Özellikleri konusunda bilgi vereceğiz. Okumaya devam edin.

Yengeç Burcu Kadını Özellikleri

Yengeç Burcu oldukça sakin yapısıyla dikkatleri üzerine çeker.

Yengeç Burcu oldukça sakin yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Karmaşık duygulara kapıldıkları zaman onları tanımak da zor hale gelir. Sevgi dolu, şefkatli ve ihtiraslı olan Yengeç burcu, oldukça kırılgan bir yapıya sahiptir.

Partnerine karşı kalbinin kapılarını açmakta zorlanırlar. Geçmişini kolayca silemeyen, anılarını bugününde de canlandıran Yengeç Burcu kadını kendisine kol kanat geren güçlü bir erkek arar. Lakin ona hükmeden erkeklerden hoşlanmaz.

Onun değişen duygusallığına ayak uyduracak olan bir partnere ihtiyaç duyarlar. Macera yaşayabileceğiniz biri değildir. İhanet onun kabul edemeyeceği mevzulardandır. Yengeç Burcu Kadını; Sevdiği insanları korur ve oldukça naziktir.

Yengeç Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Yengeç Burcu kadını oldukça tutkulu ve heyecanlı bir yapıya sahiptir.

Yengeç Burcu kadını oldukça tutkulu ve heyecanlı bir yapıya sahiptir. Duygusal gücü ve savunmasızlığıyla ön plana çıkan Yengeç Burcu Kadını, benzersiz vücudu ve tavırları sayesinde çevresindekiler tarafından ilgi çekici bulunur.

Sezgilerine düşkün olan Yengeç Burcu Kadınının beden dilinde doğal bir yeteneği de var. Eşini rahat ettirmek için her şeyi yapan Yengeç burcu kadını, sevecen ve nazik tavırlarıyla da sevilen bir karakterdir.

Yengeç Burcu kadını sizi en iyi nasıl hissettireceğini duygusal olarak çok iyi bilir.

Karakter olarak sinirlendiği anda sert bir yapıya bürünen yengeç burcu kadını sizi en iyi nasıl hissettireceğini duygusal olarak çok iyi bilir.

Yengeç Burcu Ünlüleri

Sizin olduğu gibi ünlülerin de burcu var. İşte Yengeç Burcu Ünlüleri;

Türkan Şoray Bir Yengeç Burcu Kadını

Amy Brenneman, Angela Griffin , Ann Landers, Ariana Grande, Ashley Tisdale, Babe Didrikson Zaharias, Barbara Stanwyck, Camilla Parker Bowles, Courtney Love,  Frida Kahlo, Jane Lynch, Jessica Simpson, Khloe Kardashian, Liv Tyler, Malia Obama, O.J. Simpson, Pamela Anderson, Selena Gomez Yıldız Tilbe, Özlem Conker, Zeynep Eronat, Yasemin Allen, Sezen Aksu, Deniz Seki, Tuba Büyüküstün, Gizem Karaca, Kathy Bates, Melisa Sözen, Zeynep Gülmez, Serenay Sarıkaya, Selma Blair, Vanessa Lengies, Türkan Şoray, Pınar Aydın, Özlem Yılmaz, Paloma Faith Dir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Koç Burcu Kadını Özellikleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!