featured

Amerikayı Tehdit Eden Bir Yaratık Türü: Dogman

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

https://www.youtube.com/watch?v=6UqY2GnsqQ0

Amerika Birleşik Devletlerinde çekilen görüntüler herkesi şok etti. Görüntülerde yarı insan yarı köpek görünümüne sahip bir yaratık tespit edildi: Dogman

Dogman olarak isimlendirilen bu tuhaf yaratığın pek çok evcil hayvanın ölümüne sebep olduğu da ortaya çıktı. Yapılan açıklamalar sonucunda yaratığa ülkenin pek çok yerinde rastlandığı da belirtildi. İki ayağı üzerinde durabilen bu devasa yaratığın kurt adam yapısına sahip olduğu düşünülüyor.

Daha Önce Rastlanmamış Bir Tür

Dogman, ortaya çıktığı bölgelerde pek çok evcil hayvanın ölümüne sebep olmuş ve bulunduğu yerdeki canlıların hayatına büyük bir tehdit oluşturuyor. İki ayağının üzerinde durabildiği de ortaya çıkan bu yaratığın boyu 2 metreyi aşabiliyor. Daha önce hiçbir şekilde eşi ve benzerine rastlanmamış olan bu canlı türü, Amerika’da büyük bir panik dalgası yarattı.

Yarı insan yarı köpek olarak nitelendirilen bu tuhaf yaratık ulumaya benzer bir ses çıkartabiliyor. Kilosunun da yaklaşık olarak 180 kilogram olduğu ortaya atılan Dogman, biyolojik canlı türü verileri arasında da yer almıyor. Ohio’da çekildiği iddia edilen görüntülerde ormanlık bir alanda iki ayağı üzerinde dikilen tuhaf yaratık net bir şekilde görülebiliyor. Görüntülerin yayınlanmasının ardından ülkenin başka bölgelerinden de bu tuhaf yaratığa rastlandığı haberleri gelmekte. Alınan bilgiler dahilinde yaratığın Amerika’nın hemen hemen her bölgesinde bulunabileceği de iddia ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!