featured

Director: Xenite: Türk Yapımı İnteraktif Bilim Kurgu Oyunu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyun teknolojinin hızla geliştiği günlerde Türkiye‘de de büyük gelişmeler oluyor. DIRECTOR: XENITE bu gelişmelerin bir ürünü. Oyun teknolojilerinde Türklerin de öncü firmalar arasına girebileceğini gösteren bu ilgi çekici oyunu hemen oynamak isteyeceksiniz! İşte detaylar!

YouTube video

Türkiye temelli oyun geliştirme firması olan EDDA Interactive, oyuncuların hikayeyi şekillendirebileceği bir bilim kurgu oyunu ile iddialı geliyor. Temasında zaman yolculuğu bulunan bu yeni oyunun adı Director: Xenite olarak tanıtıldı. Oyunda hikayeyi oyuncular şekillendirirken oyunun sonu da yapılan seçimler sonucunda değişim gösteriyor. Mobil oyun olarak tasarlanan bu bilim kurgu oyununun etkileşimli özelliği oyun sevenleri cezbedeceğe benziyor.

GÜÇLÜ HİKAYE KURGUSU İLE DİKKAT ÇEKEN BİR OYUN

Director: Xenite, özellikle mobil oyunlarda bulunan hikaye bazlı oyun eksikliğini yok edeceğe benziyor. Sağlam bir kurguda ilerleyen oyunun hikaye akışı oyuncunun tercihlerine göre şekilleniyor. Henüz 4 sezonu ve 8 bölümü bulunan oyunun hikayesi yeni güncellemeler ile birlikte geliştirilecek.

Hikayenin temasın zaman yolculuğu bulunuyor ve oyun, 2132 yılında başlıyor. TATI ismini taşıyan bir yapay zekadan komutlar alınarak ilerlenen oyunda tercihler yaparak ilerleme kaydetmek mümkün. Zaman yolculuğunu uzun yıllar önce keşfetmiş olan insanlık bu teknolojiyi doğru bir şekilde kullanmadığı için çeşitli problemler ile karşılaşmış.

Bu problemler de zamanda bazı kırılmalara yol açmış. Oyunu oynayanların görevi ise zaman kırılmalarını düzeltmek ve oluşan çatlakları tamir ederek bir düzen oluşturmak olarak tanımlanıyor. Oyunda 1939 yılına Norveç’e giderek Xenite isimli bir elementi bulmak da ana görevlerden biri. Bu element sayesinde zaman çizgisinde oluşan çatlaklar kapatılabiliyor.

Director: Xenite İnteraktif Oyun Sevenler İçin Neredeyse Kusursuz Bir Oyun

Director: Xenite, AppStore üzerinden indirilme sayısı sayesinde popüler oyunlar arasında yerini aldı bile. Oyunun hem iOS hem de Android versiyonu indirmeye hazır bulunuyor. Oyunda yer alan seçenekler ile 20 farklı sona ulaşmak da mümkün kılınıyor. Bu yüzden oyuncuların yapmış olduğu tercihlerin her biri farklı sonlara doğru evrilebiliyor. Oyunu bitirmiş olanların diğer sonları görmek için oyuna yeniden başlamaları da mümkün. Bu da oyunun uzun süre oynanabilir olma özelliğini arttırıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!