featured

Kadınlar Cinsel İlişkiye Girerken Ne Düşünüyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar erkeklere nazaran daha komplike varlıklar. Aynı anda birden fazla işi yerine getirme konusunda da daha başarılar. Ayrıca beyin yapıları da erkeklere göre daha karmaşık. Tüm bu özellikler kadınların cinsel hayatlarında da kendini gösteriyor. Cinsel ilişki sırasında pek çok sebepten kendini rahat bırakamayan ve aklında türlü düşünceler ve gereksiz kaygılar ile boğuşan kadınlar seksin keyifini de bu yüzden doyasıya yaşayamıyor.

Nasıl görünüyorum

Kadınların cinsel ilişki sırasında düşündükleri sıradan olaylardan korkulara kadar oldukça geniş bir yelpazede sıralanabilir. Öncelikle bir kadın kendi bedeni ile barışık değil ise erkeğin onun hakkında ne düşündüğünü merak ederek kendini rahat bırakmıyor. Ayrıca erkeği tatmin edip edemeyeceğini düşünürek yine cinsel ilişki sırasında kaygılara teslim oluyor.

Acaba o olsaydı

Hemen hemen her kadının hayatında içinde iz bırakan bir eski sevgili durumu vardır. Eğer partneri ile mutlu değilse ilişki sırasında eski sevgilisini düşünmesi de muhtemeldir. Ayrıca hayal güçleri erkeklere göre daha gelişmiş kadınlar yaşadıkları cinsellikten tatmin olmadıkları zaman hayallerine sığınarak rol yapma yeteneğini de kullanırlar.

Ondan önce gelecek miyim

Kadınların orgazm olmas süresi erkeklere göre daha uzundur. Üstelik her kadın bu eşsiz tatmini yaşayamayabilir. Bu yüzden kadınların cinsel ilişkiye girerken düşüncüleri orgazm olup olamayacaklarının merakını da içerecektir. Erkeklerin boşalma sonrasında ilişkiye son verme halleri kadınların gerilmelerinin de en büyük sebebidir.

Ocağın altı açık mıydı?

Günlük hayatın sorumlukları, akşam yapılacak yemekten çocukların okul durumlarına kadar kadınların kafasını meşgul eden detaylardandır. Tüm bu sorumluluklar kadınların yatakta rahat olmalarını da engelliyor. Bu yüzden kadınlar cinsel ilişkiye girereken ne düşünür denildiğinde aslında bazen basit ve gereksiz pek çok detayla boğuştuklarını da ekleyebiliriz.

Onu mutlu ediyor  muyum?

Erkeklerin görsel oldukları malum. Kadın da erkeği için özel ve güzel olmak ister. Bu yüzden cinsel ilişki öncesi ve cinsel ilişki sırasında erkeğe kendini açan bir kadın nasıl göründüğü ile ilgili kaygılarla boğuşuyor olacaktır. Oysa cinsellik bedenler aracılığı ile duygusal haz almaktır. Bu yüzden gereksiz kaygıları bir kenara bırakarak bedenini kullanmaları ve karşıdaki bedenden zevk almaları cinsel ilişkinin keyfini arttıracaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!