featured

Kişisel Temizlik Konusuna Önem Vermeyen 16 Ünlü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kişisel temizlik başta kişinin kendi sağlığı olmak üzere, başkalarının da sağlını korumanın en önemli adımıdır. Sadece bedenimizin temizliğine değil, kullandığım eşya ve ürünlerin temizliğine de dikkat etmeliyiz. Bazı ünlü insanlar ise bu konuda şöhretlerini pek iyi yönde yaymış diyemeyiz. Bakalım bu ünlüler kimmiş? Ve neden adları kirliye çıkmış?

Kişisel Temizlik Konusuna Önem Vermeyen Ünlüler

1- Gwyneth Paltrow

Platrow 2013’te bir galaya giderken sahnenin sıcaklığından oldukça etkilenmişti. Suratına vuran sahne ışıkları, ışıkların kendisi gibi ısınmasına sebep olmuştu. Bu durum da haliyle Paltrow’un yakınında duran insanlar için pekiyi değildi. National Enquirer’de Paltrow’un bu durumdan dolayı kötü koktuğuyla alakalı yazı yazıldı. Salondaki sıcaklığın Paltrow’a iyi gelmemesinin ardından Paltrow haliyle ter kokuyordu. Peki düşünebilirsiniz. Neden diğer kimse bu kadar kokmazken Paltrow kokmuştu? Çünkü Paltrow eğer deodorant kullanırsa göğüs kanseri olacağını düşünüyordu.

2- Jessica Simpson

Güzel gülüşüyle bilinen Simpson’un bir gerçeğini daha ortaya koyma zamanı. Şarkıcımız katıldığı bir talkshow programında neredeyse hiç dişlerini fırçalamadığını belirtti. “Dişlerim çok beyaz ve onları kaygan hissetmekten hoşlanmıyorum ama her gün Listerine ve diş ipi kullanıyorum” dedi. Simpson bir ara yaşlansa bile dişlerinin bembeyaz kalacağını ve bunun için dişlerini fırçalamasına gerek olmadığını belirtmiş.

3- Matthew McConaughey

McConaughey ünlü bir sinema oyuncusu. Verdiği röportajların birinde “20” yıldır deodorant kullanmadığını bunun sebebi ise başka bir insan gibi kokmak istememesiydi. Eğer kokusu etrafındaki kişileri rahatsız ederse gidip duş alırmış. Fakat deodorant kullanmaz.

4- Julia Roberts

  Amerika’da ünlü bir aktör olan Julia Roberts da deodorant kullanmıyor. 2008 yılında Oprah’da yaptığı röportajda deodorant kullanmadığını dile getirdi. Bunun sebebiyse McConaughey gibi başka bir insan gibi kokmak istemiyor fakat onun sebebi pişti olmamak. Söylenenlere göre Roberts saçları kuru olduğu için ve su tasarrufu yapmaya çalıştığı için sık sık duş alamıyor. Bu sebepten ötürü kokusunu gizlemek için doğal yöntemlere başvuruyor.

5- Cameron Diaz

Kırmızı halıda kendisini bolca görebildiğiniz Cameron Diaz, verdiği röportajların birinde terlemeyi önleyici ürünlere karşı olduğunu ve bunu neredeyse 20 yıldır yaptığını belirtiyor. Onun savunması terlemeyi önleyici ürünler teri hapsediyor ve deodorant kullanmak koku açısından güzel olsa da daha pis hale getiriyor. Diaz’a sorarsanız tek yapmanız gereken koltuk altı bakımını ihmal etmemek.

6- Johnny Deep ve Vanessa Paradis

Bu iki ünlünün ortak noktası nedir dersiniz? İki ünlü de banyo yapmanın gereksiz olduğunu söylüyor. Kişisel temizlik onlar için önemli değilmiş. Bu onlar için iyi gözükebilir fakat yanında olanlar için zor bir durum olsa gerek.

7- Megan Fox

Aktris Megan Fox, bir keresinde FMY’ye bir itirafta bulundu. Hafızası biraz kötü olduğu için yaptığı şeyler bazen kötü kokabiliyor. Fox bir keresinde lavaboyu kullandıktan sonra sifonu çekmeyi unutmuş ve bu sebeple arkadaşının eleştirilerine maruz kalmış.

8- Robert Pattison

Tıpkı John ve Paradis gibi düşünen Pattison da duş almıyor. Güzel kokmanın ve temiz olmanın pek de önemli olmadığını düşünüyor. Pattison film setinde duş almadığı için insanları çıldırtmış.

9- Kristen Stewart

Ulusal Enquirer’de Stewart ve eski sevgilisi, aynı zamanda yol arkadaşı olan Pattison birbirleri hakkında itiraflarda bulundular. Saçlarının pis olduğu, dişlerini fırçalamadığı ve deodorant kullanmadığı söyleniyor. Pattison’dan gelen itiraf ise Stewart’ın koltuk altı yalamayı sevdiğine yönelik.

10- Zac Efron

Star dergisinde Efron’un duş almaya pek önem vermediği yazıyor. Bolca basket oynayan ve antrenman yapan Efron çok terlediği için rahatsız edici koktuğu da belirtilmiş. Sık aralıklarla duş almayan Efron koktuğunu fark ettiğinde çareyi ıslak mendillerle koltuk altını silerek buluyor.

11- Leonardo Di Caprio

Duş alarak boşu boşuna suyu harcamak istemeyen DiCaprio, sık sık duş almıyor ve kötü kokuyor. Bu koku aşk hayatını da bir hayli olumsuz etkiliyor gibi. DiCaprio haftada yalnıza birkaç gün duş alıyor.

12- Brad Pitt

Brad Pitt’te duş almanın çok da önemli olmadığını düşünen sanatçılardan birisi. Onların bunu düşünme sebebiyse duş almaya bolca vakit ayıramamaları. Brad’de Efron gibi ıslak mendil kullanarak çözüme ulaşmış gibi.

13- Britney Spears

Spears’ın eski koruması olan Fernando Flores, 2011 yılında gerçekleşen bir davada Spears hakkında bazı şeyler itiraf etti. Flores’in söylediklerine göre Spears tütün ürünleri kullanıyor ve durmadan sigara içiyordu. Ve bunların yanında dişlerini fırçalamıyordu.

14- Bradley Cooper

Cooper diğerleri gibi koktuğunu itiraf ediyor. Bunun sebebini ise deodorant kullanmayı bırakması olarak açıklıyor. Lakin Cooper kokusunu belli etmemek için sık sık duş alıyor. Cooper en azından duş alıyor diğerlerinin aksine.

15- Shailene Woodley

Çeşitli filmlerde rol alan Woodley, ayda neredeyse bir kez şampuan kullandığını ve şampuan yerine doğal yağlar kullandığını itiraf etti. Vücuduna sürdüğü bu yağlar onun kötü kokmasına sebep oluyor.

16- Kişisel Temizlik Konusuna Önem Vermeyen Bir Diğer Ünlü Orlando Bloom

Bloom verdiği bir röportajda sık sık duş almadığını dile getirdi. Bloom duş almadığı gibi aynı kıyafetleri neredeyse bir hafta boyunca giyiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!