featured

Miranda Kerr İle Sokak Stili

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maybeline ve Victoria Secret ile tanıdığımız kanatlı melek Miranda Kerr günlük giyim tarzı ve yaşamı hakkında bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki yazımızı heyecanla okuyabilirsiniz.

Miranda Kerr Kimdir?

20 Nisan 1983 yılında Sidney, Avustralya’da doğan Miranda Kerr Kora Organics’in kurucusudur. Çocukluğu küçük bir kasabada geçen Miranda 13 yaşındayken Dolly dergisinin kapak fotoğrafı yarışmasında birinci olmuştur.

Aşama Aşama Miranda Kerr

Miranda Kerr’in yıldız olma hikayesi 13 yaşında dergi kapağı olmakla başladı. Bu ona Melbourne Chadwick ajansıyla tanışma ve çalışma fırsatı verdi. Ajans ona bir çok dergide kapak olma fırsatı verdi ve Tv reklamlarına çıkmasını sağladı.

2004 yılında New-York’a taşınan Kerr burada Next ajansıyla çalışmaya başladı. Bu ajans ise ona Bettina Liano, Blumarine Swimwear, L.A.M.B, Voodoo Dolls, Betsey Johnson, Nicola Finetti, Levi’s, Miranda Baby Phat, Seafolly Swimwear, Trelise Cooper, Lisa Ho, John Richmond, Heatherette, Anna Molinari, Enrico Coveri, Areti J, Roberto Cavalli ve Victoria’s Secret gibi markalarla çalışmasını sağladı. Böylece Kerr’in mankenlik kariyeri en üst seviyeye çıktı.

hamileyken giydiği elbiselerle dikkat çeken Miranda Kerr, tüm modellere ve still ikonlarına örnek olacak bir yıldız.

Miranda Kerr Günlük Giyim Tarzı

Birbirinden özel saç rengi ve şekilleriyle dikkatleri üzerine çeken güzel model Miranda Kerr tıpkı makyajında olduğu gibi kıyafetlerinde de sadeliği tercih ediyor. Miranda Kerr günlük giyim tarzı olarak bildiğimiz sadeliği rahatlık da takip ediyor. Gerek makyaj gerek giyimde abartıya kaçmayan Kerr’in kombinleri her zaman son moda. Günlük giyimde rahatlığı da arayan güzel model still ikonu olmaya layık.

Miranda Kerr Günlük Kıyafetleri

Miranda Kerr kıyafet seçiminde her şeyden önce sadelik ve rahatlığı tercih ediyor. Günlük kıyafetlerinde sıklıkla bol elbiseler giydiğini söyleyebiliriz. Özellikle giyimde canlı renkler seçen Kerr, zaman zaman dar kot pantolon ya da kot şort da günlük hayatında giyebiliyor. Miranda Kerr günlük kıyafetleri içine girebilen dar tayt tercihi de Miranda Kerr’e yakışan kombin seçeneklerinden…

Miranda Kerr Kıyafetleri

Miranda Kerr kıyafetleri sadeliği ve canlılığı birlikte taşıyor. Özel durumuna göre kıyafet tercih eden Miranda Kerr örneğin kışın blazer ceket yazın ise elbiseler giyiyor. Her ne giyerse giysin modada ikon olabilecek Miranda Kerr birçok insana rahatlığın ve modanın tiyolarını kıyafetleriyle her zaman ve her koşulda verecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!