featured

Kadınlar İçin En İyi 6 Seks Pozisyonu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar için en iyi 6 seks pozisyonları, en çok zevk aldıkları pozisyonlardır. Erkekler bu pozisyonları mutlaka öğrenmeli ve partnerinizi çıldırtmalısınız.

1- Basket Pozisyonu

Kadınlar İçin En İyi 6 Seks Pozisyonundan ilki Basket pozisyonu. Basket Pozisyonunda erkek otururken, kadın erkeğin üzerine yerleşir. Bu pozisyonda kadın için çok önemli olan kıvraklık ön plandadır. Bu pozisyonda, bütün kontrol kadındadır. Cinsel ilişkinin ne kadar hızlı ya da ne kadar yavaş olması gerektiğine kadın karar vermektedir.

2-Klips Pozisyonu

Klips pozisyonu, kadınlarda klitorisi uyardığı için en zevk veren pozisyonlar arasındadır. Kadın, bu pozisyonda kolaylıkla orgazma ulaşabilir. Bu pozisyonda ise erkek sırtüstü bir şekilde ve bacakları kapalı olarak yatağa uzanır. Kadın ise erkeğin penisin üzerine oturarak ritmik hareketlerle cinsel ilişkiyi sürdürmeye devam eder.

3- Kelebek Pozisyonu

Bu pozisyon aslında son derece ateşlidir. Örneğin evinizde mutfağınızın ortasında yüksek bir masa ya da tezgah varsa çok şanslısınız. Bu pozisyona göre, kadın masaya uzanır ve masadan elleriyle destek yaparak, kalçasını kaldırır. Bu pozisyondaki erkek partner ne kadar güçlüyse, kadar zevk verecektir. Yani kadının kalçasını kaldırmasıyla, kadın ile erkeğin birleşmesi gerçekleşir.

4- Salyangoz Pozisyonu

Bu pozisyonda ise kadın yattığı yatakta bacaklarını kendi göğüslerine çeker ve aşağıdan vajina ortaya çıkar ve birleşme sağlanır. Bu pozisyonda erkekte vajinaya ulaşır ve birleşme esneme hareketleriyle devam eder.

5- Ata Binme Pozisyonu

Ata binme pozisyonda erkek bağdaş kurar bir vaziyette oturur. Ve kollarıyla arkadan destek yapar. Penisin üstüne oturan kadın ise cinsel ilişkinin sınırlarını kendi belirler. Bu pozisyonda orgazm garantidir. Bu pozisyonda erkek belki biraz zorlanabilir. Kollarıyla destek yaptığı durumda zorlanırsa herhangi bir yere dayanarak, oradan da destek alabilmesi mümkün.

6- Bükülme Pozisyonu

Bükülme pozisyonunda kadın, yatağa uzanarak, dizlerini kendine doğru çeker. Erkek ise bu durumda kadının bacaklarının arasında girerek ılıklığı hissetmeye başlar. Bu pozisyon diğer pozisyonların aksine, erkek kontrolünde olan bir pozisyondur. Bu pozisyonda kadın kendini erkeğe bırakmıştır. Erkeğin gücünü hisseden kadın bu pozisyonda oldukça zevk alıp, yaşadığı hazzı oldukça doruklarda yaşamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!