İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?
İdeal Penis Boyu Kaç Cm'dir?

Aldatan Erkeğin Verdiği 10 Sinyal

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşanan sıkıntılar veya uyuşmazlık sonucunda birçok erkek boşanmak yerine aldatma yoluna girebilmektedir. Kimi erkek ise sadece finansal nedenlerden dolayı boşanmayı reddetmekte ve aldatma yoluna gidebilmektedir. Aldatan erkek ise birkaç hareketine dikkat edildiği zaman çok kolay bir şekilde anlaşılabilmektedir. Erkekler yapıları gereği yalan söylemekte ve bir şeyleri saklamakta çok acemi olmaktadır ve hal, hareketleri ile kendilerini ele vermektedirler.

1) Gizli Konuşmalar

Birçok erkek aldatma yoluna gittiğinde kendilerini evli olarak tanıtmazlar. Bu nedenden dolayı da gizli bir şekilde telefon ile konuşabilmektedirler.

2) Telefon Saklama

Eşlerin yanı sıra sevgililer arasında da telefon saklama gibi durumlar söz konusu olmaktadır. Bu ise yüksek ihtimalle aldatma sinyali olmaktadır. Bir şeyleri gizleyen erkekler telefonlarını saklamaktadırlar.

3) İlgi Dağınıklığı

İş veya gündelik sıkıntılar yaşayan erkekler, ilgisizleşebilmektedirler. Fakat bunun yanında aldatan erkeklerin verdiği sinyaller içerisinde de ilgi dağınıklığı yer almaktadır. Aldatan erkeğin ilgisi başka yönde olduğundan dolayı yeteri kadar ilgilenmez ve siz ne yaparsanız yapın eskisi kadar umursamaz.

4) Normalden Farklı Bir Şekilde Sizi Arıyorsa

Birçok erkek bu taktiği uygulamaktadır. 2 kadını aynı anda idare etmek zor olmaktadır. Bu nedenden dolayı da buluşmalara gitmeden önce aramayı tercih edecektir. Konuşmalar ise genel olarak ağız arama, aramış olmak için aramak diye tabir edilebilmektedir. Bu da aldatan erkeğin sinyalleri içerisinde yer almaktadır.

5) Normalden Fazla Kıskançlık

Aldatan erkek, sizinde onu aldatabileceğinizi düşündüğünden dolayı çok kıskanç bir hale gelebilmektedir. Durduk yere, kıskançlık yüzünden büyük tartışmalar çıkarabilmektedir.

6) Aldatma Konusu Geçtiği Zaman Kayıtsız Kalıyorsa

Aldatan erkeklerin genel özellikleri içerisinde ise bu madde yer almaktadır. Erkekler iç yapısı olarak küçük bir çocuk gibi olmaktadırlar ve aldatma konuları açıldığında bu nedenden dolayı kayıtsız kalmaktadırlar. Aldatmayan bir erkek neticede hiçbir şekilde kayıtsız kalmaz ve konuşmaları ile belli etmektedir.

7) Telefonu Sürekli Sessizde Kalıyorsa

Sürekli olarak telefon sessiz moda alınıyorsa da aldatma belirtisi olmaktadır. Hiç bir şey saklamayan erkeğin sonuç olarak telefonu neden sürekli sessizde kalsın ki?

8) Kendisine Ekstra Bakım Yapıyorsa

Fazla yapılan bakım da aldatma belirtisi olabilmektedir. Bir anda saç sitili, parfümü, giyim tarzı değişiyorsa bir erkek yüksek ihtimalle aldatıyordur.

9) Huzursuz Uyku

Aldatan erkekler geceleri huzursuz olurlar ve yakalanma korkusu nedeni ile gece kesikli uyumaktadırlar. Bu huzursuz uyumalar da aldatmanın sinyali olabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!