featured

En İyi Fondötenler Arasında Gösterilen HD Fondöten Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ten makyajının tüm sırrını araştırıp, kusursuz görünüm için en etkili fondötenleri sizler için inceliyoruz. Bugünkü konumuz ise, En İyi Fondötenler Arasında Gösterilen HD Fondöten Nedir? 
Pürüzsüz ve kusursuz bir ten makyajına sahip olmak için hepimizin zamanla öğrendiği bazı tüyoları vardır. Fondöten seçiminden, uygulama tüyolarına kadar pek çok etken, ten makyajının pürüzsüz görünmesini sağlayabilir. Bu konuda da HD fondötenler büyük önem taşıyor. Peki, HD Fondöten nedir?

HD Fondöten Nedir?


HD terimi hepimizin aşina olduğu bir terimdir. High Definition yani yüksek çözünürlük anlamına gelen HD kelimesini duyunca ilk akla gelen tabii ki ekranlardır. Yani, film ve dizi çekimlerinde, kamera da kusursuz görünmek için kullanılan HD Fondötenler, artık setlerden çıkarak makyaj çantalarımıza giriş yaptılar.
Televizyonlarda kullanılan fondötenler, son derece yüksek kapatıcılık özelliğine sahip olmasına rağmen aslında çok da kusursuz değillerdir. Günlük hayatta kullanıldığında maske etkisi yaratabilirler.

HD fondöten Günlük Makyajda Kullanılır Mı?


Elbette kullanılabilir. Teknoloji geliştikçe kameralar daha da çeşitlendi. Artık 4K çekim yapma kapasitesine sahip olan kameralar var ve cildin her detayını gözeneklere kadar net bir şekilde görmek mümkündür. İşte sadece bu sayede makyaj teknolojileri de duruma uyum sağladı. HD fondötenler zamanla çok daha doğal bir bitişe sahip oldular. Fondötenlerin içerisinde bulunan pigmentler artık eskisine oranla çok daha etkilidir. Artık HD fondötenler de ciltte maske gibi durmasan da yüksek kapatıcılığa sahip olabilirler.  İşte bu yüzden HD fondötenleri günlük makyajınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu sayede cildiniz oldukça pürüzsüz ve doğal görünecektir.

HD Fondöten Önerisi


 
Eğer günlük makyajınızda kullanmak için HD Fondöten önerisi arıyorsanız NYX Professional Makeup’a ait HD fondöteni deneyebilirsin. İçerisindeki ışığı yansıtan pigmentler sayesinde cildiniz hiç olmadığı kadar pürüzsüz ve porselen gibi gözükecektir.

Doğal-mat bir bitişe sahip olan NYX Professional Makeup HD Studio Photogenic Fondöten, ciltte ağırlık yaratmayan, hafif yapılıdır. Cildinizin kadife gibi görünmesini sağlayan HD fondöten, geniş renk seçenekleri sayesinde cildinize bire bir uyan rengi de kolaylıkla bulabileceğiniz gibi, doğal ve yüksek çözünürlüklü ten makyajının keyfini çıkarabilirsiniz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: En Güzel Nişan Makyajı Nasıl Yapılır?
 
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!