featured

Aldatıldığını Anlamanın 8 Yolu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aldatıldığını Anlamanın 8 Yolu yazısı, aldatılmanın temel belirteçlerini açıklamaktadır.
İnsan ilişkilerinde zaman zaman ortaya çıkan ve kişilerin ciddi güven problemi yaşamasına olanak sağlayan aldatma eylemi pek çok çiftin yaşadığı sorunlar arasında gösterilmektedir. Ancak aldatılmak günün birinde ortaya çıkacağı için aldatıldığını anlamanın yolu vardır.

1-Gizli Mesajlar Sizi Ele Veriyor!

Gizli mesajlaşmalar, sürekli gelen telefonlar erkeğin aldattığı nasıl anlaşılır diyen kadınların en büyük silahlarıdır. Aynı zamanda telefona şifre koyulmaya başlanması, sürekli olarak arama kaydının ve gelen kutusunun silinmesi de bu örnekler arasında sıralanabilir.

2-İlgi Eksikliği En Büyük Sorun!

İlişkilerde bir anda kesilen ilgi eksikliği bir kadının aldatmasında da bir erkeğin aldatmasında da en büyük sorunlardan birisidir. Bu durumda kişiler genel olarak aldatıldığını düşünebilir.

3-Evli İnsanlarda Çiçek Sorunu

Evli çiftlerde kadının aldattığını nasıl anlaşılır diyorsanız eğer, bazı şeylerden şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Bunlardan birisi de eşiniz bazı şeylerden şüphelenmemeniz için size daha çok çiçek alabilir, daha çok hediye alabilir aynı zamanda size daha çok zaman ayırabilir. Bu bazı suçların üstünü örtmek için kullanılmaktadır.

4-Sürekli Bahaneler Aldatılmanın Bir Sebebi Olabilir!

Aldatıldığını anlamanın yolu sürekli olarak size bahaneler uydurarak sizinle az vakit geçirmeye başlıyor ancak arkadaşları ile daha sık görüşmeye başlıyorsa hayatında başka birisi olabilir.

5-Bir Anda Bakımlı Olmak

Eşiniz bir anda sürekli olarak kendine zaman ayırıyor, bakımı ile ilgileniyor ve bu şeyleri de özellikle sizinle dışarı çıkmadığı süre zarflarında yapıyor ise bir erkeğin aldattığı nasıl anlaşılır sorusunun cevabını da bulmuş olabilirsiniz.

6-Kıyaslama Sorunu

Eşiniz veya da sevgiliniz artık sizin eksik yönlerinizi daha çok dile getiriyor, sizi başkası ile sürekli olarak kıyaslıyor ise yine bir aldatma eşiğinde olabilirsiniz.

7-Eleştiriye Kendisi Kapatma

Kişiler genel olarak bazı eksikliklerde veya hoşa gitmeyecek durumlarda eleştiri yapabilirler. Ancak partneriniz atık hiçbir eleştiriyi kabul etmiyor, karşılığında ise sizi eleştirmeye başlıyor ise hayatında başkası olabilir.

8-Ve En Büyük Sorun: Seni Seviyorum Dememek

İlişkilerde kişiler sevdiklerini belli eder veya da direkt olarak dile getirmektedirler. Ancak aldatan bir kişi suçluluk duygusundan artık eskisi gibi size sevdiğini söylemez, siz söylediğinizde de karşılık vermez. Bu durum da aldatanların ortak problemidir.
Bakınız: 5 Maddede İlişkileri Canlı Tutmanın Yolları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!