featured

Terminatör 6 Kara Kader Filmi ile Aksiyon Son Sürat Devam Ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya sinemasının en uzun soluklu serilerinden biri, bir efsane Terminatör, serinin son filmi Terminatör 6 Kara Kader ile izleyicileri ile buluşuyor.

Terminatör 6 Kara Kader En İyi Seri Filmi Olabilir

Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton’un yine başrollerde oynadığı Kara Kader filmi, birçok film eleştirmeni tarafından, serinin en çok sevilen 2. filminden olan Terminatör Mahşer Günü’nden sonra, en iyi seri filmi olacağı yönünde inanılmaz olumlu yorumlar almakta.

Terminatör 6 Kara Kader Filmin Fragmanı

YouTube video

Terminatör 6 Kara Kader Filminin Yönetmeni Kim ?

Deadpool ‘un yönetmeni olan Tim Miller, bu kez Terminatör Kara Kader’in yönetmen koltuğunda.

Terminatör 6 Yapımcısı Kim ?

Serinin tüm filmlerinin yapımcılığını ise yine James Cameron üstlenmekte.

Terminatör 6 Kara Kader Filminin Konusu

Bu seferki hikâye aslında, Terminatör Mahşer Günü serisinin yarıda bıraktığı görevi yine ileri zamanda yerine getirmekte olan T-800 (Arnold Schwarzenegger ), suikastçı robotları avlamakla meşguldür.

teknoloji ile koruyucu yarı insan yarı robottur.

Sarah Connor’da Var Ama Hedef O Değil

Hikayede önemli bir fark daha var. Sarrah Conner katil robotun hedefi değil. Bunun nedeni geçmişe olan müdahalelerle zamanın akışı değişmiştir.

John Connor Yoksa Termitaörler Kimi Öldürecek ?

Bu hikayede John Connor‘ın çocukken öldürülmüş olduğu alternatif bir gelecek yaşanmaktadır. Direnişi artık John değil, günümüzde genç bir kız olan, bir kadın örgütlemektedir. Bu nedenle Terminatörlerin yeni hedefi artık odur. T-800, Grace ve Sarah Connor artık bu genç kızı korumaktadır. Heyecanın hiç bitmediği nefes kesen bir maceranın içerisinde film bir solukta izleniyor…

Filmin Oyuncu Kadrosu

Filmin başrollerinde ise, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Markenzie Davis, Nalalia Reyes, Gabriel Luna gibi macera ve bilim-kurgu filmlerinin bilinen oyuncular yer almaktadır.

8 Kasım 2019 tarihinde, ülkemizde de gösterime girecek olan Terminatör 6 Kara Kader, serinin sevenleri ve yaşlanmayan efsane Arnold Schwarzenegger severleri bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!