featured

Kadınlar, Hangi Burca Göre Hangi Karaktere Sahiptir ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oldukça sakin, akıllı, yetenekli ve ılımlı… Değişik karakterlere sahip olan kadınların kişisel özellikleri de yaşantılarına göre farklılık göstermektedir. Peki, Kadınlar, Hangi Burca Göre Hangi Karaktere Sahipsiniz? 

Hangi Burca Göre Hangi Karaktere Sahipsiniz?

Koç Burcu  Hangi Burca Göre Hangi Karaktere Sahipsiniz?

Eğer koç burcu kadınıysanız, oldukça dürüst, kavgacı, enerjik, ilişkilerinize ve özgürlüğünüze düşkün birisiniz. Daima ailenizi yücelterek konuşmayı seversiniz. Kusurlu tarafınız kıskanç ve kibirli olmanızdan gelir. Evli koç burcu kadınıysanız eşinizden sizi övmesini beklersiniz ve onun övmesine tahammül edemezsiniz. Oldukça iyi bir ev sahibi ve kocanızı yönetmeyi beceren bir kadınsınız. Agresif, romantik ve kendinize aşık birisiniz.

Boğa Burcu

Eğer boğa burcu kadınıysanız oldukça uyumlu, kocasının sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrinize bağlı birisiniz. Sanat alanında kabiliyetli kişiler ilgi alanınızdır. Oldukça iyi bir ev sahibisiniz. Evinizi süslemek, donatmak ve temiz tutmak sizin için önem arz eder. Aşkta oldukça bağlı ve dürüst davranırsınız. Sevginiz sıcak ve içtendir. Yuvanızda huzuru her halükarda sağlarsınız.

İkizler Burcu

İkizler burcu kadınıysanız eğer çabucak arkadaşlıklar kurar ama kusur bulan karakterinizden ötürü kalıcı bir dostluğa sahip olamazsınız. Değişimi oldukça sever ve olumlu olacağını bilirsiniz. Başarılı ve güzel evlilik yapacağınız kesin. Gezmekten ve yolculuğu oldukça seversiniz. Karakteriniz kuşkucu ve savurganlık. Evinizi değişik dekore etmeyi seversiniz.

Yengeç Burcu Hangi Burca Göre Hangi Karaktere Sahipsiniz?

Yengeç burcu kadınıysanız eğer aşkta samimi ve eşinize bağlı olan birisiniz demektir. Yengeç kadınları çocuklarına oldukça düşkün, ilişkiden zevk olan, kibar ve kolaylıkla değişmeyen düşünceye sahip kadınlardır. Ayrıca çok iyi bir annedir. Kendini esirgemez, duygulu, görevine oldukça bağlı ve sabırlıdır. Dost ve sempatik olduğunuzdan dolayı eşinize yardımcı olur ve duygusal kuvvetini desteklersiniz. Aşk hayatınız olmayınca monotonlaşırsınız.

Aslan Burcu

Aslan Burcu kadınıysanız eğer geniş yürekli, yüce gönüllü, sevimli birisiniz. Atılgan ve tartışmayı da seversiniz. Başkalarına yardım eder, açıkça fikirlerinizi belirtirsiniz. Hırslısınızdır. Evinizi mükemmel şekilde yönetir ve dünyanın evinizdeki kurallara uymasını beklersiniz. İddialı sevginiz ile kendinizi feda edersiniz. Başkalarına gösterdiğiniz hoşgörü ve yardımın karşılığını görmek istersiniz. Sabit fikirleriniz dolayısıyla sevdiğinizi de kontrol altında tutmayı seversiniz. Derin sevgiye sahip, ideal, aşık, ateşli bir kadın olarak göze hemen çarparsınız.

Başak Burcu Hangi Burcu Hangi Karaktere Sahip?

Başak burcu kadınıysanız eğer, gözlerinizde dürüst ve sevecen bir bakışınız vardır. Uyumlu bir mizaca Sahipsiniz ve oldukça temiz yüreklisiniz. Sanat alanlarında da oldukça yeteneklisiniz. Çekingen olduğunuzdan sevdiğinizi eşinize açıklayamayabilirsiniz. Zekayı aşka tercih eder ama sevgi ve duyguları eleştirmezsiniz. Başkalarına yardım etmek, gezmek ve yer değiştirmek sizin temel mizaçlarınızdandır.

Akrep Burcu

Akrep burcu kadınıysanız eşit davranır ve yaşamdan zevk alırsınız. Eşiniz de akrep burcuna sahip ise talihli sayılırsınız. Davranışlarınız tepkiseldir. Kabahatlerinizi gizler, hünerli ve kararlısınız. Büyüklerle uyumlu, iyi varlık sahibi olursunuz. Çok sıkı çalışır ama aniden sakinliğinizi kaybederek kendinizi unutur ve sert karşılıklar verirsiniz. Kendinizi yönetmek isteyenlere karşı sempatik değil, hükmetmeyi seven birisiniz. Aşkta aşırı yoğun ve enerjiksinizdir.

Yay Burcu

Yay bursuysanız eğer emirlerden hoşlanmazsınız. Bir yerde durmasını sevmeyen ve devamlı hareket arayan birisiniz. Yakın akrabalarınızı sevmez ve karşı cins ile dostça ilişkiler kurarsınız. Evli yay kadınıysanız yardımsever, inançlı, iyi bir ev kadınısınızdır. Yapıcı ve uyumlu olur ve eşinizin sözünü dinlersiniz. Başkalarının meselesine kulak asmaz, kibar ve düşüncelisinizdir.

Oğlak Burcu

Oğlak burcu kadını olarak tutucu sayılır ve asla engellere ve zorluklara aldırmadan başarıya doğru emin adımlarla yürüyebilirsiniz. Çalışkan, gayretli, uyumlu ve dürüstsünüzdür. İsim sahibi olmayı ve itibar kazanmayı çok seversiniz. Kararlı ve ağır bir tarzda para biriktirirsiniz. Erken evlenmeye karşı olmasanız da fazla çocuk sahibi olmak size göre değil. Görevlerine bağlı, prestij sahibisinizdir.

Kova Burcu

Geleneklere aldırış etmeyen Kova burcu kadını, eşi ayak uydurmazsa onu değiştirmekten kaçınmaz. Çok insancıl, kibar ve yardımseverliği. Hastalıklardan çabuk etkilenirsiniz. Çok sosyal ve evi güzel döşenmiş birisiniz. Akrabalarınıza karşı yardımsever olmaktan asla kaçmazsınız. Çevrenizde ilişki kurduğunuz aynı sosyal yapıya sahip farklı insanlar vardır. Sevgi ve romantizme açık değilsiniz. Hatta bencil bile sayılırsınız. Genel olarak filozof görünüşlü bir yapıya sahipsinizdir.

Balık Burcu

Balık burcu kadınıysanız eşinizde güzellik, zeka ve kabiliyet arayacaksınız. Kuşkucu kıskanç ve eşinize oldukça düşkünsünüzdür. Onun sözünden dışarı çıkmazsınız. Hüsnü kuruntularınız ilişkinizde gerginlik oluşturabilir. Bazen isteksiz ve gönülsüz görünseniz de diğer zamanlarda kendini adayan, hayran ve kibar bir yapıya sahipsinizdir. Buna rağmen huysuz, ters ve günü gününe uymayan birisinizdir. Çift karakterli bir burç olduğunuzdan değişken bir yapınız vardır. Romantik yanlarınız daha çekicidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!