featured

Bacaklardaki Yara İzlerinden Kurtulmak Artık Çok Kolay!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bacaklarınızı açığa çıkarmaktan korkuyor musunuz? Bacaklarınız yara izlerinden etkilendiyse eğer, bacaklarınızı ortaya çıkarmaktan artık korkmayın. Bacaklardaki Yara İzlerinden Kurtulmak Artık Çok Kolay! İpuçlarını öğrenmek için okumaya devam edin.

Bacaklarınızda ki yara izlerini hafifletmenizin ve ya tamamen kurtulmanızın mümkün olduğunu söylesek! Bu yazımızda sizlere E vitamini yağından destek alarak bacaklardaki yara izlerinden kolayca nasıl kurtulabileceğinizin tekniğine yer vermek istiyoruz.

Bacaklardaki Yara İzlerinden 5 Aşamada Kurtulma Yöntemi

Bacaklardaki Yara İzlerinden kurtulma aşamasına geçmeden önce, yaralarınızın neden dolayı olduğunu tespit etmeniz gerekmektedir. Bacaklardaki yara izlerinin en yaygın nedenleri arasında su çiçeği, cerrahi yaralanmalar, böcek ısırığı ve akne bulunmaktadır.

Şimdi sizlere Bacaktaki yara izleri için gerekli olan malzemelerden bahsetmek istiyoruz.

Nazik peeling temizleyici
Banyo lifi
Nemlendirici krem
E vitamini yağı
2-3 adet Kabak
Blender

1- Bol Su İle Yıkama


Bacaklarınızdaki yara izlerinden kurtulmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken,  günde 3 kere bol su ile bacaklarınızı yıkama alışkanlığı kazanmak olacaktır. Bacaklarınızı yıkadığınızda ölü cilt hücreleri temizleneceği için gözenekler açılacak ve cilt kendini iyileştirmeye başlayacaktır.

2- Bacaklardaki Yara İzlerinden Kurtulmak İçin Kabak Maskesi


Bacaklarımız da ki hücreler kendini yenilemeye başlamışken ona destek olmamız gerekiyor. Bu aşama da evinizde ki 2-3 adet kabağı blender ile ezerek suyunun çıkmasını sağlayın. Kabağın suyunu yara izlerinde 8 – 10 dakika beklettikten sonra ılık su ile iyice durulayın. Kabak suyu, yara olan bölgedeki ölü deri hücrelerinin dağılmasında etkilidir.

3- Peeling İle Temizleme


Nazik peeling temizleyici ve banyo lifi ile yara izlerinin olduğu bölgeyi masaj yaparak ovmamız gerekmektedir. Cildinizi ovalamak yara izlerinin olduğu bölgeyi yumuşatacaktır. (Yara izleriniz tahriş olursa daha az ovarak masaj yapın)

4- Bacaklardaki Yara İzlerini Nemlendirme


Bacaklarınıza nemlendirici krem sürün. Cildiniz kremleri iyice eminceye kadar masaj uygulayın. Bu sayede peeling işlemi ile yumuşamış olan bölgeye nemini yeniden kazandırmış oluruz.

5- Bacaklardaki Yara İzlerinden E Vitamini İle Masaj Yaparak Kurtulun


Bacaklardaki yara izlerinin üzerine E vitamini yağını masaj yaparak sürün. Yaralı bölgeyi kazımadan yağ ile ovmaya çalışın ve E vitamini yağı emilinceye kadar cildinize masaj yaparak yedirin.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bacakların Kalınlaşmasına Sebep Olan 5 Faktör

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!