featured

Bucket Şapka Modası: 2019 Şapka Modasında Yeni Trend

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En başarılı kombinlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan şapkalar, özellikle yaz aylarında hem güneşten korunmak hem de stil açısından fazlaca tercih ediliyor.

Hızla değişen moda dünyasında, her yıl farklı şapka modelleri ön plana çıkıyor. 2019 şapka modasında en moda şapka modeli ise 2019 Bucket Şapka modası… 90’lı yıllarda da kadınların ve erkeklerin gözdesi olan bucket şapkalar, günümüzde yeniden zirveye yerleşmiş durumda.

Bucket şapkalar erkek modelleri

Bucket Şapka ve Kullanımı

Günlük ve sokak stilinin yanı sıra plajların da vazgeçilmez parçalarından biri olan bucket şapkalar, aslen erkeklerin kullandığı bir model olsa da artık kadınlar tarafından da tercih ediliyor. Balıkçı şapkası olarak bilinen bucket şapka modası, her ne kadar zor kombinlenebilen bir parça olsa da şimdi çok moda! Bucket şapkaların, kaliteli kumaş dokusuyla birlikte canlı renklerden ve desenlerden oluşan birçok farklı modeli bulunuyor. Yapısı itibariyle küçük olan bucket şapkalar, doğru kombinlendiğinde, birbirinden harika stiller ortaya çıkıyor.

Bucket şapka modelleri nelerdir? data-itemswipe=”1″ data-size=”214×300″>

Bucket Şapka Modası ve Stil

Bucket şapkalar küçük yapısının yanı sıra oldukça elik ve modern bir görünüme sahiptir. Dolayısıyla kullanan herkese modern, lüks, kaliteli ve elit bir hava kattığını söyleyebiliriz. Bucket şapkalarla stil bir görünüm elde edebilmeniz için tabi ki doğru parçalarla birleştirmeniz, en iyi şekilde kombinlemeniz gerekiyor. Tüm bunları sağladığınızda, bucket şapkalarının stilinize kattığı havayı kendi gözlerinizle göreceksiniz!

Bucket şapka modası

Bucket Şapka Bu Yıl Popüler Mi?

Bu sorunun cevabı, kesinlikle evet! Moda dergilerini, moda ile ilgili blogları veya moda yazarlarını takip ederseniz, bucket şapka ve bucket hat şapka modelinin bu yıl en çok tercih edilenler arasında olduğunu görebilirsiniz. Ünlüler arasında da kullanımı yaygınlaşan bucket şapka modası, Gigi Hadid, Rihanna, Kendal Jenner, Bella Hadid, Adur Akech Bior ve Kaia Gerber gibi birçok ünlü ismin gardırobunu süslüyor.

Bucket hat şapka modelleri

Şapka Modasının Yeni Trendi Bucket!

Farklı görünümü ve klâs havasıyla stilinizi bir adım öteye taşıyabileceğiniz Bucket şapka, bu yıl kadın ve erkeklerin sıklıkla tercih ettiği model oluyor. Rengârenk çeşidi ve farklı desenli modelleriyle, herkesin zevkine hitap edebilecek bucket şapkalar, artık yalnızca güneşten korunma amacıyla değil; tasarımcılar tarafından stilinize ilham verecek bir şapka olarak titizlikle tasarlanıp, piyasaya sürülüyor. Bugün birçok önemli markanın ürettiği bucket şapkaları, birçok mağazada bulabilirsiniz.

2019 şapka modasında yeni trend: Bucket şapka modası

Bakınız: 2019 Şapka Modasında Neler Var?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!