featured

Big Little Lies üçüncü Sezonu Olacak mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk sezonu 19 Şubat 2017’de Amerikan televizyonu HBO’da yayınlanan ve Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle izlenen Big Little Lies’ın üçüncü sezonu olacak mı? sorusunun yanıtı, dizinin izleyicileri tarafından uzun süredir merak ediliyordu.

Big Little Lies 1. Sezon Konusu

Big Little Lies, Liane Moriarty isimli yazarın Big Little Lies isimli romanından aynı isimle uyarlanmış bir televizyon dizisi. Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon’un da yapımcısı olduğu dizi, 16 dalda Emmy ödülüne aday gösterilmiş ve en iyi mini dizi, en iyi yönetmen, en iyi kadın oyuncu ve en iyi yardımcı kadın oyuncu kategorileri dahil toplamda 8 Emmy ödülü kazanmıştır.

Big Little Lies konusu, dışarıdan mükemmel hayatlara sahip gibi görünen beş kadının bir cinayetle değişecek yaşamları üzerine. Dizinin kadrosunda Reese Witherspoon, Nicole Kidman gibi ünlü oyuncuların dışında Shailene Woodley, Jeffrey Nordling, Laura Dern gibi oyuncular da yer alıyor.

Wright’ın ölüm sebebi araştırılırken cinayete karışan beş kadının hayatlarına kaldıkları yerden devam etme mücadelesi işleniyor. Big Littles Lies üçüncü sezonun sürprizi ise diziye Perry Wright’ın annesi olarak dahil olan, Oscar’da 21 kez aday gösterilmiş 3 Oscar ödülü sahibi ünlü oyuncu Meryl Streep.

Big Little Lies Üçüncü Sezon Muamması

Big Little Lies’ın üçüncü sezonunun olup olmayacağı uzun süredir yanıtı merakla beklenen bir konuydu. Dizinin yapımcılarının açıklamasına göre Big little Lies’ın üçüncü sezonu olmayacak. Dizinin başrol oyuncularından Nicole Kidman, dizinin uzatılamayacak aşamada olduğunu söylerken Reese Witherspoon ise diziye çok konuşulacak bir final çektiklerini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!