featured

İlişkilerde Yapılan Bu 6 Hatadan Uzak Durun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkili ilişkilerde yapılan hatalar, çiftlerin aralarının bozulmasına neden olabilir.ilişkilerde yapılan başlıca hatalardan dolayı birçok ilişki bitmekte ve kişiler arasında sorunlar yaşanmaktadır. İlişkilerde Yapılan Bu 6 Hatadan Uzak Durun! 

İlişkilerde Yapılan 6 Hata

1- İlişkilerde Sevdiğinizi Yok Saymayın

Çok sinirlendiğiniz veya kızdığınız zaman asla sevdiğinizi yok saymayın. Eğer insanların zihin okuma kabiliyeti olsaydı birçok ilişki daha kolay olurdu. Çünkü insanlar iki tarafın da ne istediğini daha kolay bilirdi. Fakat böyle bir gelişme söz konusu değildir. Bu nedenle sizi kızdıran durumlarda, susarak tepki göstermek yerine sorunu birlikte konuşarak çözmeyi deneyin.

ilişkiye de zarar verecektir. Bu sözler söylendiği anda her iki taraf için de zincirler kopabilir. Bu nedenle sinirli olduğunuzda içinizden 10 a kadar saymayı deneyin.

3- İlişkinizi Diğer İlişkilerle Kıyaslamayın

Arkadaşınız veya çevrenizdekilerin ilişkisi çok mu romantik gözüküyor. Veya problemsiz mi zannediyorsunuz. Sosyal medya da mükemmel olarak yansıtılan şeylerin doğru olmadığını siz de biz de defalarca gördük. Bu nedenle iki insanın arasındaki ilişkiyi iki insandan fazlası bilmemektedir.

4- Tembelliğe Yer Vermeyin

İlişkilerin balayı evresi geçtikten sonra ilgilerde azalma yaşanabilir. Ancak bir ilişkiyi romantiklik konusunda tembel olmak çok yıpratır. Sevgi ve aşk için tembelliğin uzun süre ilişkinizin etrafında dolaşmasına asla izin vermeyin.

5- Eğlenmeye Vakit Ayırın

Hayat oldukça zor ve yoğun olabilir. Hatta işinizden sevdiğinize vakit bulamıyor olabilirsiniz. Ancak beraber eğlenmek için vakit ayırmaya çalışın. İlişkilerde beraber gülen, komik anılar biriktiren çiftler daha mutlu bir birliktelik yaşıyorlar.

6- İlişkilerde Küçük Jestler Yapın

Bazen bazı insanların sevgisinin ve ilgisinin sonsuza kadar süreceğini düşünürüz. Belkide öyle zannederiz. Bundan dolayı da ilişkimizi ihmal edebiliriz. Bu nedenle ilişkilerimizde bazı tatsızlıklar yaşayabiliriz. Bundan ötürü olabildiğince sevginizi belli etmeye çalışmak sizi daha mutlu edecektir. Sevginizi belli etmek için illa, sevgililer gününüzü veya yıl dönümlerini beklemeyin. İlişkinizi takdir ettiğiniz her gün ufak hareketleriniz ile göstermeye çalışmak sizlerin ilişkisini daha mutlu bir hale getirecektir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!