featured

Sevgilinizle İzleyebileceğiniz 5 En İyi Aşk Filmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En sevdiğimiz türlerden biri olan Aşk filmleri, özel planların en baş köşesinde yer alır. Özellikle sevgilinizle baş başa güzel bir aşk filmi izlemek, en romantik anlardan biri. Peki, Hangi filmleri izleyebilirim diye düşünüyorsanız, Sevgilinizle İzleyebileceğiniz 5 En İyi Aşk Filmi konusunda sizlere bilgi vereceğiz. Okumaya devam edin.

5 En İyi Aşk Filmi

1- Senden Önce Ben (2016)

Tekerlekli sandalye de yaşamak zorunda kalan yarı felçli bir adama bakıcı olarak yanında kalan genç kadının bir araya gelişiyle hayatları yeni bir yola girecektir. En başında birbirinden hoşlanmayan ikili farklılıklarının fazlalığını gündeme getirse de zamanla hayat ile ilgili bilmedikleri konuları birbirine öğretmeye çalışırlar. Birbirine aşık olan iki karakterin şimdilerde hayatı daha zorlu.

2- En İyi Aşk Filmi Ölümsüz Aşk (2015)

Adaline Bowman, geçirdiği bir kaza sonucu hiç yaşlanmamakla ödüllendirilir. 29 yaşında yaşlanmamaya başlayan kişi yıllar boyunca insanlardan mümkün olduğunca uzak durur. Bu süreçte ise sıra dışı değişimine tanık olan oyuncu, Ellis Jonesle tanışınca hayatı değişir. Gerçek aşkı yaşamaya başlar.

3- Aynı Yıldızın Altında (2014)

16 yaşındaki genç kız Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmakta ve kanser akciğerine sıçradığı için oksijen tüpüyle hayatını devam ettirmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan bir destek grubunda Augustus adlı bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bir yolda bacağını kaybetmiştir. İkili beraber zaman geçirince birbirine aşık olurlar. Hazel’in yanından bir dakika ayrılmayan genç, hayallerini gerçekleştirmek üzere yola koyulurlar.

4- Sadece Aşıklar Hayatta Kalır (2013)

İnsanlık tarihine uzun zamandır tanıklık eden ve bunun etkisiyle çoğu şeye karşı inancını kaybeden iki aşık Eve ve Adam iki vampirdir. Adam iflas etmiş ve terk edilmiş bir şehir görünümüne sahip olan Detroit de yaşıyor. Tüm zamanını müzikle harcayan bu adam başarılı bir müzisyendir. Tek aşkı Eve ise, uzun süredir Fas’ın Tanca şehrinde yaşamaktadır. Adam, Eve’ye aşıktır. Bu muhteşem aşk filmi kesinlikle izlemeye değer.

5- Umut Işığım (2012)

Eski bir tarih öğretmeni olan Bradley Cooper, hayatında değer verdiği her şeyi bir anda kaybetmiş bir adamdır. Yaşamış olduğu ciddi travmalar sonucu 8 ay rehabilitasyon merkezinde tedavi gören yakışıklı oyuncu, hayatını düzene koymak maksadıyla ailesinin evine yerleşir. Asıl amacı ise karısı Vicky’i yeniden kazanmaktır. Fakat durum zannedildiğinden daha zordur. Eşine ulaşmak için emek harcayan adam, amacına zor da olsa ulaşacaktır. İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Başarılı Kadın Yönetmen Elinden Çıkmış 8 Sinema Filmi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!