featured

Birini Sevince Ortaya Çıkan 10 Psikopat Davranışı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Psikopat kelimesi Türkçe anlamıyla bir şeye tamamıyla takıntılı(zarar verecek düzeyde) olan anlamındadır. Peki, psikopat olarak tabir ettiğimiz bu insanların sevdiği birine davranışları nasıldır?

Başlıca Psikopat Davranışları

1- Aşırı Derece de Merak Ederler

Aşırı merak duyguları vardır. Rahatsız eden cinstendir. Neden olduğunu kendileri bile bilmez. Sosyal medyadan başta olmak üzere yolda takip etmeye kadar gider.

2- Psikopat Olanlar Sevmeyi Bilmezler

Sevmek kelimesi onlar için bir tür elde etme duygusudur. Elde etmeyi çok ama çok isterler. Eğer elde etmişlerse hor görürler.

3- Psikopat olanlar Kıskançtırlar

Kıskanç olmaları zaten beklenir. Aşırı merak etmeleri bu duyguyu körükler. Kıskançlıklarını belli etmeye başlama zamanları değişiktir. Kimi zaman başlarda, kimi zaman ise zaman geçince ortaya çıkar. Saldırganlık düzeyine kadar varabilir.

4- Asla Hayır yanıtını Kabul Etmezler

​​​​​​Hayır, yanıtı onlar için yok hükmündedir. Kabul etmedikleri gibi saldırganlık düzeyine varacak kadar tepki gösterebilirler.

5- Yaşadıkları Olumsuz Olayı Hemen Yansıtırlar

Olumsuz olaylar yaşayabilirler ve bu onlar için tamamıyla bir depresyondur. İlişki yaşadığı insana hemen belli ederler. Hatta sevdiği insanın suçu gibi onlara hayatı zindan ederler.

​​​​​​6- Güven Duyma Sorunları Vardır

Güven duygusu onlar için bir tür işkencedir. Yaşanılan en ufak bir problemde güvenleri bozulur. Güven beklemek tamamıyla saçmalıktır.

7- Mutsuzluk Yaşatırlar

Mutsuzluk onlar için yaşam biçimidir. Sevdiği insana da bunu yaşatırlar. Mutsuzluk gün aydınlanmasıyla damarlarında dolaşır. Sinirli ve aksi bir tutum içerisinde uyanırlar ve güne böyle başlayabilirler

8- Beklenmedik Bir Anda Saldırgan Olabilirler

​​​​​Saldırganlık davranışı göstermeleri ilk akla gelen davranışlarıdır. Ne zaman saldırgan olacakları bilinmez. Ancak davranış biçimlerinden anlaşılabilir. Kızma halinde başlayan atak sinirlenme halinde devam eder.

9- Sevdiği İnsanı Aldatabilir

Sevdiği insanı aldatabilir. Çünkü sevmek deyimi hakkında bir fikirleri yoktur. Sevmeyi elde etmek bildikleri için sevgi hedefleri değişebilir. Bir gün sevdiği insanı diğer gün saldırabilir.

10- Asla Göründükleri Gibi Değildirler

Onları tanımaya çalışmak saçmalıktır. Asla göründükleri gibi değildirler. Kendilerini nasıl tanıtırlarsa ona inanırlar. Sık sık yalan söylerler. Hayatın olağan akışı içerisinde yaşamayı bilmezler. Psikopat insanlar asla sevmeyi bilmez. Onları tanımak zordur. Sevdiği insana hayatı zindan ederler. Maddeler halinde görüldüğü gibi sevdiği insanlara birçok zararları vardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!