featured

Twitter ’da Geniş Çaplı Temizlik Başlıyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca kullanıcısı olan popüler sosyal medya platformlarından olan Twitter’dan bir karar geldi. Alınan karar kullanılmayan ve kullanılsa bile herhangi bir etkileşim içinde olmayan hesaplar için. Twitter’da 6 aydan fazla süredir aktif olmayan hesapların kaldırılacağını duyurdu.

Twitter da Kullanılmayan Hesaplar Kapatılacak


BBC ’nin teknoloji muhabirlerinden biri olan Dave Lee’nin yaptığı habere göre Twitter’daki hesapların yeni gizlilik politikasına onay vermemiş olmaları böyle bir kararın alınmasında büyük pay sahibi.
Hayatını kaybeden kullanıcıların hesapları içinde tanıdığı birinde hesap giriş bilgileri yoksa bu hesaplar da temizlenecek.

Eski Twitter Hesapları Temizlenecek 


Twitter’daki bazı kullanıcılar bu uygulamanın bazı hesap isimlerini boşa çıkarmayı hedeflediğini iddia etti. Ancak şirket tarafından yapılan açıklama da bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Bu projenin diğer ilginç yanı ise ilk kez ABD dışında bir ülke de başlayacağı.(Henüz hangi ülke olduğu kesinleşmedi)
“Benim hesabım var ancak hiç etkileşimde bulunmam, böyle iyi” diyenler içinde haber pek iç açıcı değil. Şirket yaptığı diğer açıklamada:
hesaba giriş yapanlar fakat hiç etkileşimde bulunmayan hesapların da kaldırılacağını duyurdu. Bu uygulama ile kaç hesabın kaldırılacağı henüz bilinmiyor fakat milyonları geçeceği tahmin ediliyor.
İlginizi Çekebilir: En Çok Kullanılan Sosyal Medya Platformları
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!