featured

Dostluğu Ölene Kadar Süren Burçlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskiden atalarımız, “kusursuz dost arayan dostsuz kalır” derdi. Bu sözü söylerken herhalde şimdiki zamanı düşünmediler. Şuanda arkadaş edinmek çok kolay olsa da dost edinmek o kadar kolay olmuyor. İnsanlar o kadar kendini beğenmiş ve bencil ki, dostluk değil size selam bile vermiyorlar. Komşuluk ilişkileri zaten bitmiş durumda. Ama üzülmeyin artık. Biz sizler için bugün Dostluğu Ölene Kadar Süren Burçlar konusunda bilgi vereceğiz. Sizde bu sayede kendinize dost edinebileceksiniz. 

Dostluğu Pazara Kadar Değil, Mezara Kadar Olan Burçlar 

Günümüzde arkadaşlıklara baktığımızda herkes birbirinin yüzüne gülüyor ama arkasından konuşmaktan hiç çekinmiyor. Kendi çıkarları doğrultusunda her şeyi yapıyor. Dedem der di ki, “Hayatınızda en doğru insanı bulun. Sizinle menfaat ve çıkar için konuşan insanlardan uzak durun” derdi. Gerçekten doğruymuş. Şimdilerde bu sözleri söyleyecek kimse kalmadı. Bu gidişat da nasıl düzelir derseniz hiç bilmiyorum. Bugün biz sizlere, arkadaş seçerken burçlarına göre de seçmeniz gerektiğinden bahsetmek istiyoruz. Her burcun yapısı farklılık gösterdiği gibi karakterleri de farklılık gösterir. İşte, dosltuğu, pazara kadar değil, mezara kadar olan burçlar…

Oldukça Samimi Olan Boğa Burcu

 İlk olarak tanıdığınızda biraz size soğuk kanlı, itici bir karakter gibi gözüksede aslında hiç öyle değillerdir. Taşkınlıktan oldukça uzak olan boğa burcu, edinebileceğiniz en iyi, en samimi dostlardan biridir. Sevdiği insanlar için kendinden bile ödün veren boğa burcu, sabırlı, sadık ve güvenilir bir dosttur. 

Korumacı Olan Yengeç Burcu 

İkili ilişkilerinde oldukça anlayışlı ve duyarlı olan yengeç burcu sevdiği insanı korumak için elinden gelen her şeyi yapar. İyi gün değilde kötü gün dostu olan yengeç burcu, en zor anınızda her an yanınızda olur. Anaç ve korumacı yapısıyla size hem dost, hem de arkadaş olabilir. Sevdiği kişiler, kendilerinden böbreğini bile istese bir dakika düşünmeden verebilirler. 

Sıcakkanlı Olan Aslan Burcu 

Girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aslan Burcu, sıcakkanlı yapısıyla da bilinir. Arkadaş ortamında en neşeli olan aslan burcu, arkadaşlarını güldürmekten, eğlendirmekten de hiç bir zaman usanmaz. Hasta olduğunuzda başınızda bir tek aslan burcu olan dostunuzu görebilirsiniz. Zaman zaman veremediğiniz bazı kararlarda aslan burcundan destek alabilirsiniz. 

Sırdaş Olan Akrep Burcu 

Oldukça güçlü olan Akrep Burcu, iyi bir sırdaştır. Hayatınızda örnek alabileceğiniz biri olan Akrep Burcuna verdiğiniz bir sırrı asla başkasından duyamazsınız. Gerek arkadaşlığında, gerek ise maddi konularda güvenilir olan akrep burcu, dürüstlüğe de çok önem verir. 

Yukarıda sizler için dostluğu ömür boyu süren burçlardan bahsettik. Eğer sizinde arkadaş canlısı olan, dost olan burçlar konusunda söylemek istedikleriniz var ise yorum kısmından bize ulaşarak bildirebilirsiniz. Burçlar, kişilerin yapısına göre farklılık gösterdiği gibi dostlukları da farklılık göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!