featured

Seksi ve Çekici Yılbaşı Makyajı Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılbaşı makyajı denilince sizinde aklınıza çekici ve havalı görünümler gelebilir. Aslında haklısınız. Yeni yıla nasıl girerseniz, bütün yılında öyle geçeceğine inananlardanız. Peki, seksi ve çekici yılbaşı makyajı nasıl olmalı? Gelin birlikte bakalım. 

Yılbaşı Makyajı Nasıl Olmalı? 

Yılbaşı makyajınızın herkesin aklında kalmasını istiyorsanız eğer, kalıcı olmasına ve çekici görünmesine dikkat etmeniz gerekiyor. Yılbaşı partisi makyajınızda hiç bir şekilde abartıya kaçmadan göz makyajınızı ya da dudak makyajınızı dengeli bir şekilde yapmanız gerekiyor. Aşağıda sizler için makyaj tüyoları ve ürün önerileri verdik. Sizde bunlardan ilham alarak yılbaşı makyajınızı yapmaya başlayabilirsiniz. 

Ten Makyajınızın Kalıcılığı Önemli! 

Yılbaşı makyajınızda en hassas olunması gereken konu ten makyajıdır. Ten makyajınızın kalıcılığı sayesinde kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ten makyajınızın kalıcı olması için kalıcılığına güvendiğiniz bir fondöten tercih etmelisiniz. 

Bize göre en kalıcı fondöten şüphesiz YSL Beauty All Hours’un fondöteni. Yüksek kapatıcılığı sayesinde bu fondöten gün boyu yüzünüzde parlamadan mat bir görünüm bırakacaktır. Parlaklık karşıtı ve tamı tamına 24 saat cildinizde kalıcı olan bu fondöten sayesınde porselen gibi bir cilde sahip olabileceksiniz. 

Kapatıcı Kullanmadan Olmaz! 

Yılbaşı makyajınızda göz alıcı bir şekilde görğnmek istiyorsanız yüzünüzdeki pürüzleri tamamen gizlemeniz gerekiyor. Bunun için de ince yapıya sahip olan ama doğal duran yüksek kapatıcılık özelliğine sahip bir kapatıcı tercih edebilirsiniz. Kapatıcınızı göz altlarına, leke ve izlerin üzerine uygulayıp kusursuz görünüme sahip olabilirsiniz.  

YSL Beauty’nin Touche Eclat High Cover model kapatıcısını yıllardır severek kullanıyoruz. Yüksek kapatıcılık özelliğine sahip olan bu marka, en koyu göz altı morluklarını bile kapatacak özelliğe sahip. Yılbaşında, mükemmel bir porselen makyaj için bu kapatıcıyı mutlaka denemeniz gerekiyor. 

Uzun Kirpikler Her Zaman İlgi Çeker

Gerek yılbaşı makyajınızda gerek ise normal makyajınızda göz makyajı en önem verilmesi gereken kısımlardandır. Göz makyajınızı yalnızca kirpiklerinizi ortaya çıkararak gösterişli bir makyaj yapmanız mümkündür. Kirpiklerinizi olduğundan uzun ve hacimli göstermek için size harika bir önerimiz var. 

YSL Beauty Mascara Volume Effet Faux Cils Maskara kullanarak kirpiklerinize dolgunluk kazandırabilir ve kirpiklerinizin daha sık görünmesini sağlayabilirsiniz. 

Yılbaşı Makyajının Vazgeçilmezi Kırmızı Dudaklar

Bizler için yılbaşı partisi demek, kırmızı ruj demek. Kırmızı dudaklara sahip olmak için biz tercihimizi YSL Beauty Rouge Pur Couture The Slim Matte Lipstickler markasının 1 Rouge Extravagant rengini kullanmanız gerekiyor. Mat bitişe sahip olan bu kırmızı ruj bize kendimizi özel hissettirecek ve çekici kulacaktır. 

Ruju sürerken öncelikle dudak çerçevesini oluşturun ve daha sonra ruju sürmeye başlayın. 

Yılbaşı Gecesi Parfümünüzle Öne Çıkın 

En az makyajınıza özen gösterdiğiniz kadar parfümünüze de önem vermeniz gerekiyor. Yılbaşı partisi boyunca güzel kokmak ve her an yanınıza yaklaşan kişinin nasılsınız demeden önce parfümünüzü sormasını isterseniz sizi seveceğiniz parfüm olan YSL Beauty Libre ile tanıştıralım. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!