featured

Atiye – Tom Tom: Atiye son single şarkısı Tom Tom ile karşınızda!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda popülaritesi gittikçe artan şarkıcı Atiye son single şarkısı Tom Tom ile karşınızda! Geçtiğimiz aylar içerisinde kendi YouTube kanalından yayınladı. Atiye Tom Tom şarkısını İngilizce olarak seslendirdi ve sadece şarkıyı yorumlayışıyla değil aynı zamanda şarkının klipinde yaptığı dansı ile de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. 22 Kasım 1988 yılında Almanya’nın Bremen şehrinde dünyaya gelen Atiye, Don’t Think isimli bir şarkı ile 2007’de ilk çıkışını yapmıştı. Sanatçı şarkı söylediği gibi şarkı sözü yazarlığı da yapıyor. Adından sıkça söz ettirmeyi başaran Atiye, eskiden seslendirdiği şarkıların bir çoğuyla da milyonlara ulaşmıştı. Bundan önceki dönemlerde Ya Habibi, Maazallah, Uyanda Gel, Budur, Salla ve Aşkistan gibi popüler şarkıları yorumlamıştı. Atiye şimdi ise Tom Tom Şarkısı ile dinleyicilerinin karşısına çıktı.

Atiye – Tom Tom Şarkısı

YouTube video

Atiye’nin Tom Tom şarkısı dünyanın birçok ülkesinde aynı anda yayınlanmaya başladı. 15 Kasım 2019 itibariyle başta İsveç olmak üzere Amerika ve Avrupa’nın her yerinde dinlenmeye sunulan şarkının klipi için Ayasofya tercih edildi ve klip Hürrem Sultan Hamamı’nda çekildi. Atiye darbuka çalabilme yeteneğine de sahip olduğu için bu özelliği klipin bazı bölümlerine de görsel olarak eklenmiş. Sanatçı hareketli şarkısı Tom Tom’un klipinde şarkı boyunca sempatik bir şekilde dans ederek karşımıza çıkıyor. Atiye aslında sadece dans etmiyor vücudunun her yeri ile şarkıya eşlik ediyor. Elleri, gözleri ve dansındaki tavırları ile klipi seyredenleri kendisine hayran bıraktırıyor.

Tom Tom şarkısı Atiye, Aleese Simmons, David Anthony ve Raquel Tasha Dwyer’e ait. Şarkının yayımcılığını ise Planet Hum South Beach/ Andresia Music, AK Publishing Edition yapmış. Şarkının ilerleyen zamanlarda ne kadar izlenip dinleneceğini ise zaman gösterecek fakat şarkının çok iyi yerlere geleceği de şüphesiz izlenildiği zaman belli oluyor. 

Tom tom şarkısı Atiye tarafından yayınlandıktan kısa bir süre sonra, David Anthony Tropical Remix olarak hazırlanan remiksi de Atiye’nin youtube kanalının ana sayfasında yayınlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!