featured

Kadınların Hoşlanma Belirtileri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar, kesinlikle erkekler gibi duygularını apaçık belli edemezler. Kapalı kutu olan kadınların sizden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmek için onların size hoşlandığını belli etmesi gerekiyor. Eğer bir kadın duygularını belli etmek istemiyorsa, kesinlikle sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanız mümkün değildir. Kadınların Hoşlanma Belirtileri Nelerdir? diye merak ediyorsanız. Okumaya devam edin. 

Bir kadın eğer sizden hoşlanıyorsa, onun yalnızca tavır davranışından onu anlamanız mümkün değildir. Size karşı değilde, çevresine karşı gösterdiği davranışları da gözlemlemek, doğru karar vermenize olanak sağlayacaktır. 

Kadınların Hoşlanma Belirtileri 

Kadınlar, bir erkekten hoşlanınca ya da bir erkeği sevince mutlaka ama mutlaka kendinden fedakarlık gösterecektir. Bir kadının sizden hoşlandığını tespit etmek için biraz daha onunla vakit geçirmeniz gerekiyor. Kadınlar bildiğiniz kapalı kutu gibilerdir. Bu kapalı kutuyu açmak da tamamen kapatmak da tamamen sizin elinizdedir.  İşte, Kadınların Hoşlanma Belirtileri…

1- Size Dokunmaya Çalışması Kadınların Hoşlanma Belirtilerinden Biridir

İnsanlar arası iletişim yalnızca konuşmakla hallolmaz. Bir insanın size dokunması ya da dokunmaya çalışması da sizden hoşlandığının en önemli belirtisidir. Tam da burada en önemli nokta kız arkadaşınızla aranızdaki yakınlığın seviyesidir. 

2- Sizinle Konuşmasına Dikkat Edin! Kadınların Hoşlanma Belirtileri Kelimelerinde Gizlidir

Bir kadının sizinle konuşması size duygu ve düşüncelerini belirleme konusunda önem taşımaktadır. Eğer bir kadın sizden hoşlanıyorsa, size karşı konuşmalarına o kadar dikkat eder ki… Sizi kırmamak adına kibar kibar konuşur. Her dediğinizi onaylar. 

3- Sizi Taklit Ediyor mu? Bu da Kadınların Hoşlanma Belirtilerindendir

Bir kadın sizin her söylediğinizi sevimli bir şekilde tekrar ediyorsa, sizin gibi davranmaya çalışıyorsa, sizin yaptığınızı yapıp, yapmadığınızı yapmıyorsa, sizin sevmediğiniz tavır ve davranışları sergilemiyorsa eğer o kadın sizden hoşlanıyor demektir. 

4- Göz Teması Kadınların Hoşlanma Belirtilerinden Belki de En Önemlisi

Bir kadının gözlerine baktığınızda eğer kendinizi görebiliyorsunuz, gözlerinin içi parlıyorsa o kadın sizden hoşlanıyor demektir. Sizden hoşlanan kadın sizinle alakalı herşeyi öğrenmek için sizi iyi gözlemler ve sizinle göz teması kurmaya özen gösterir. 

5- Sık Sık Gülüyormu ?

Sizin en saçma sapan esprilerinize bile gülen bir kadın varsa eğer hayatınızda o kadının sizden hoşlandığını düşünebilirsiniz. Çevrenizde kıkırdayan, gülen ve şakacıktan da olsa kolunuzu sıkan bir kadın varsa eğer o kadın sizden hoşlanıyor demektir. 

6- Yanınızdan Ayrıldığında Hemen Mesaj Atar mı ?

Sizi seven sizden hoşlanan kadın sizinle vakit geçirmek için zaman yaratır. Sizinle her dakika olsa hiç bir zaman sıkılmayacaktır. Yanınızdan ayrılır ayrılmaz sizi arayan size mesaj atan bir kadın varsa hayatınızda o kadını sakın kaybetmeyin. 

7- Hakkınızda Sürekli Bilgi Edinmek İstiyorsa Sizden Hoşlanıyor Demektir

Sizden hoşlanan kadın, sizin hakkınızda bilgi edinmek için kırk takla atar. Size saçma sapan sorularda yöneltebilir. Bu soruları sakince yanıtlamanız gerekiyor. Onun sorularından sıkıldığınız an sizden aniden soğuyabilir. 

Kadınların Hoşlanma Belirtilerinden Kaç Tanesini Partnerinizde Görüyorsunuz ?

Bir kadının sizden hoşlandığını yukarıda gördüğünüz belirtilerle öğrenebilirsiniz. Bu belirtileri gördüğünüz kadından eğer sizde hoşlanıyorsanız, bunun peşinde olmalı ve güzel bir ilişkiye başlamalısınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!