featured

Koç Burcu Erkeği Kişisel Özellikleri İş ve Aşk Hayatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ateş grubuna mensup olan Koç burcu, çevresinde yüksek enerjileri ve girişimci ruhlarıyla ön plana çıkmıştır. 21 Mart ile 19 Nisan arasında doğan kişiler bu burca mensup olsa da yükselen burçları değişiklik gösterebilir. Elbette bir burcun özellikleri kadınlara ait özellikler ve erkeklere ait özellikler olarak ikiye ayrılır. Biz bugün sizlere Koç Burcu Erkeği Kişisel Özellikleri İş ve Aşk Hayatı ile ilgili bilgi vereceğiz. 

Koç Burcu Erkeği Kişisel Özellikleri 

Koç burcu erkeği, öncü bir yapıya sahiptir. Girdiği her ortamda ön planda olmak için çabalar. Azimleriyle başlattıkları her işin üstesinden gelirler. Oldukça hırslı yapıya sahiplerdir. Agresif olmaya yatkın burçlardan biridir. Koç burcu erkekleri bazen sinirlerine hakim olmakta zorluk çekebilirler. 

Sabretmek kesinlikle onlara göre değildir. Koç burcu erkeği özellikleri arasında en dikkat çeken şey onların sürekli başarılı olmak için çalışma göstermeleridir. Arka planda kalmayı sevmeyen koç burcu erkeği, koç burcu kadınına göre biraz daha sakin yapıya sahiptir. Benlik duygusunu her zaman ön planda tutan koç burcu erkeği, birini sevdiği zaman tam sever, ama sevmezse iki dünya bir araya gelse sevmez. 

Giyinmişsen, duruşuna, girdiği ortamlarda statüsüne önem verir. Kendilerine olan güvenleri her zaman fazladır. Zeki düşünceleri sayesinde her yükün altından kolaylıkla kalkabilirler. Bazen bud durum egolarını ön plana çıkardığından dolayı çevresinde olan kişilerden bazı eleştiriler alabilir. Çekici olan koç burcu erkekleri, her girdiği ortamda gözleri üzerine çekmeyi başarır. 

Koç Burcu Erkeği İş Hayatı 

Koç burcu erkeği, karakteri gereği tek düze işleri kesinlikle sevmez. Çalıştıkları her işte başarılı olmak için çaba sarf ederler. Emir almaktan pek hoşlanmadıkları için girdikleri iş her ne olursa olsun yönetici sıfatına terfie etmek için çok çalışırlar. Yönetilmekten çok yönetmeyi severler. 

El becerisi gerektiren, kesici aletlerin kullanıldığı, enerji gerektiren, rekabetçi ortamı olan meslekler tam onlara göredir. Doktorlar, sporcular, madenciler, askerler, polisler, mühendisler, sanatçılar, koç burcu erkeğinin başarılı olacağı mesleklerdendir. 

Koç Burcu Erkeği Aşk Hayatı 

Koç burcu erkeği aşkta da zafer elde etmek isterler. Eğer birine gerçekten aşık olmuşlarsa onun için gerçekten savaşırlar. Sevdiği zaman tutkulu severler. Cinselliğe ve ten uyumuna önem veren koç burcu aşk hayatı yaşarken oldukça kıskançlardır. 

Aşık olduğu kişinin karakterinin güçlü olması koç burcu erkeği için önemli olsa da partnerinin dış görünüşü de onlar için önemlidir. Partnerine karşı aşırı kıskançlık sergileyen koç burcu erkeği, ilişki esnasında oldukça sabırlıdır. 

Özgür ve canlı insanlardan hoşlanan koç burcu erkeği ile beraber olmak için enerji ve aşk dolu olmanız gerekiyor. Mesela onunla birlikte geç saatlere kadar uykusuz kalmayı göze almanız gerekiyor. Entelektüel kapasitesi de son derece gelişmiş olan koç burcu erkeğinin dikkatini bu alanlardaki farklılıklar çeker. 

Koç Burcu Ünlüleri 

Fatih Sultan MehmetMimar SinanKadir İnanırSadri AlışıkSakıp Sabancı Cem Karaca Zeki Alasya Leonardo da Vinci Ali Koç Roberto Carlos Ronaldinho 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!