featured

Karşınızdaki Kişinin Hoşlanma Belirtisi Gösterdiğini Nasıl Anlarız? Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri – Kadınların Hoşlanma Belirtileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hoşlanma belirtileri nelerdir sorusu birçok kişi tarafından sorulmaktadır. Kuşkusuz günümüzde birçok kişinin merak ettiği sorunun cevabı oldukça farklıdır. Kişiden kişiye değişebilen bu durum bazen yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Fakat iyi bir gözlem yapıldığında kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsiniz. Sizinle ilgilenen bir erkek veya bir bayan varsa aşağıdaki maddelere bakarak sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsiniz. İşte Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri  Nelerdir ? ve Kadınların Hoşlanma Belirtileri Nelerdir ? sorularının cevabı. 

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri

Erkeklerin hoşlanma belirtileri, bayanlara göre daha kolay anlaşılmaktadır. Bazıları işinde uzman olsa hiç belli etmese de bazıları hoşlandığını açıkça belli etmekten kaçınmazlar. Birçoğu, hoşlandığı kişinin gözüne girebilmek için dikkat çekmekten çekinmez. Gelin madde madde bu belirtilere birlikte bakalım.

Kötü Espriler

Kadınlar kendilerini güldüren erkeklere sempati duyarlar. Bunu bilen erkekler de, bayanların gözüne girebilmek için sürekli espri yapma ihtiyacı hissederler. Fakat genelde yaptıkları bu espriler oldukça kötüdür. Eğer sizi güldürmeye çalışan bir erkek varsa ve bu süreklilik halini almışsa, sizden hoşlandığını düşünebilirsiniz. 

Çok Soru Sorarlar

Erkeklerin tipik hoşlanma göstergelerinden biri de bayanlara çok soru sormalarıdır. Eğer erkekler size karşı çok soru soruyor, siz ve ailenizle ilgili bilgi almak istiyorsa sizden hoşlanıyor olabilir. Sizden hoşlandığını düşündüğünüz kişi ile ilgili bilgi toplamak isterseniz, size sorduğu sorulara verdiğiniz cevaplara karşı verdiği tepkileri gözlemleyin. 

İlginç Hareketler ve Sakarlık

Kuşkusuz birçok erkek bayanların dikkatini çekmek için farklı hareketler yapabilir. Bazıları ise hoşlandığı bayanı gördüğünde heyecan yapabilir. Erkekler yaptıkları bu heyecan yüzünden sakarlığın kurbanı olabilir. Elindeki kalemi düşürebilir. Oynadığı oyunu unutabilir. Ya da unutkanlık yaparak dersi kaçırabilir. 

Güzel Sözler ve Sahiplenme

Erkeklerin hoşlanma belirtileri arasında sahiplenme duygusu gelmektedir. Hoşlandığı kadını, diğer insanlardan korumak ister. Kuşkusuz bu davranış oldukça dikkat çekicidir ve hoşlanmanın en belirgin özelliklerinden biridir. Bazı erkekler ise, hoşlandığı kadına sürekli güzel sözler söyler ve başkalarının yanında sürekli onları överler.

Kadınların Hoşlanma Belirtileri

Kadınların hoşlanma belirtileri, erkeklere göre biraz daha farklıdır. Fakat kadınların hareketlerini takip ederek sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsiniz. Çünkü kadınlar da erkekler gibi hoşlanma belirtileri göstermekten çekinmezler. Sadece daha yavaş ve daha uzun süreye yayarak uygularlar. 

Saçlar Ele Veriyor

Kadınlar, hoşlandığı bir erkekle konuşurken sık sık saçlarıyla oynar. Bu saçlarını okşamak olarak anlaşılmamalıdır. Elindeki kalem ile saçlarını karıştırmak, saçlarını olduğu yönden diğerine atmak ya da sizle konuşurken saçlarını toplamak gibi davranışlar kadınların hoşlanma belirtileri arasındadır.  Bu belirtiyi görür iseniz, artık duygularınızı karşı tarafa açıklamanın vakti gelmiştir.

Gülmek

Kadınlar kendilerini güldüren erkeklere bayılırlar. Komik olsun, olmasın yaptığınız her harekete ve söze gülümsüyor ise o kadın sizden hoşlanıyor olabilir. Belli bir süre bu davranışı takip ettikten sonra, davranış devam ediyorsa duygularınızı açıklamanın vakti gelmiştir.

Kaçamak Bakışlar

Kaçamak bakışlar sık karşılaşılan belirtilerin arasında yer alır. Kadınlar, hoşlandıkları erkekleri uzaktan inceler. Bu tip durumlarda genellikle göz göze gelinir. Bu durum sık sık yaşanıyor ise o bayan sizden hoşlanıyor olabilir.

Kulaktan Kulağa Konuşmalar

Kadınların hoşlanma belirtileri arasında kulaktan kulağa konuşmalar yer alır. Özellikle arkadaş topluluğu arasında bayanlar, size bakıp arkadaşının kulağına bir şeyler fısıldayabilir ve size karşı gülümseyebilir. Kuşkusuz bu belirti en çok karşılaşılan hoşlanma belirtileri arasında yer alır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!