featured

Kaptan Tsubasa Oyunu Geliyor (Ocak 2020)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaptan Tsubasa, çizgi film serisinin ardından mobil oyun ile geri dönüyor. Birçok kişinin unutamadığı çizgi filmlerden biri olan ve geçtiğimiz yıllarda da oyunu çıkan Tsubasa  ‘nın yeni oyunu yakında Türkiye piyasayasına çıkacak. Japon oyun stüdyosu yayınladığı bir fragman ile oyun severleri oldukça heyecanlandırdı.

Yayınlanan bu fragmanda oyunun eskiye bağlı kaldığı görülüyor. Birçok kişinin merakla beklediği yeni oyun PlayStation 4, PC ve Nintendo Switch platformlarına çıkış yapacak. Oyunun hangi tarih’ de çıkacağı ve fiyatının ne olacağı henüz açıklanmadı.

Kaptan Tsubasa Kimdir?

Captain Tsubasa, Japonya’ da eğitim gören ve futbol sporını oldukça seven bir orta okul öğrencisidir. Karakterimiz, Roberto Hongo tarafından keşfedilmiş ve futbol hayatına sokulmuştur. İlk başlarda takımda pek aktif olmayan Tsubasa Wakabayashi ’ nin yokluğunda takımın değişmez ismi olmuş ve kısa süre kaptanlığa yükselmiştir. Birçok kişinin hayranlıkla izlediği Tsubasa, röveşata ve drive şutu ile tanınmaktadır. Takahashi ‘ nın ünlü dizisi olan Kaptan Tsubasa yine çok eğlendirecek.

Kaptan Tsubasanın Yayın Hayatı

https://www.youtube.com/watch?v=4b0FbtUty5I

Kaptan Tsubasa, birçok kişinin unutamadığı yapımlardan bir tanesidir. 1981 Yıllarında yayınlanmaya başlayan bu seri dönemin ses getiren yapımlarından biri olmuştur. Japon genç milli takımının yıldız oyuncusu Tsubasayı anlatan bu anime, ülkemizde küçük golcü ismiyle yayınlanmıştır. Dönemin en popüler yapımlarından biri olan Tsubasa 1981 yıllından 1988 yılına kadar aralıksız olarak yayınlanmıştır. Bir dönem yayın hayatına son veren ünlü seri, 2001 yılında farklı isimle tekrar yayın hayatına başlamıştır. 41 Farklı karakter ile yayınlanmaya devam eden ünlü yapım halen popülerliğini korumaktadır.

Kaptan Tsubasanın Serisi

https://www.youtube.com/watch?v=Kypg6CirLy0Kaptan Tsubasa rüya takımı içerisinde konuyu ele alan ünlü seri farklı zamanlarda yayınlanmıştır. 1981 Yılında kaptan Tsubasa ismi ile yayınlanmaya başlayan seri, Tsubasanın futbola girişini ve gelişimini anlatmaktadır. Ses getiren bu yapımın ardından 2001 yılına kadar ara veren seri, hayranlarının karşısına, kaptan Tsubasa dünya gençlik şampiyonası ismiyle çıkmıştır. 2001 ve 2002 Yıllarında çıkan bu seride, Japon genç milli takımının Dünya kupasını kazanması konu edinmiştir. Finale kadar gelen ve finalde hat-trcik yaparak takımına Dünya kupasını kazandıran Tsubasa adından söz ettirmiştir.

Turnuvanın ardından Tsubasa Barcelona takımında oynamaya başlamıştır. Kaptan Tsubasa 2002 yolu isminde yayınlanan seride Tsubasa ve arkadaşlarının kulüp takımlarındaki hikayeleri konu edinilmiştir. Bu serinin ardından sırasıyla Kaptan Tsubasa altın 23 ve Kaigai Gekito Hen in Calcio serileri hayranlarının karşısına çıkmıştır.

Geçmişte dönemde sıklıkla izlediğimiz bu seriyi Youtube platformunda Kaptan Tsubasa izle seçeneğini kullanarak tekrar izlemek mümkün olabilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!