featured

Mucize Doktor Son Bölümde Gözyaşları Sel Oldu (30 Ocak 2020)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mucize doktor yeni bölüm izleyenlerini gözyaşlarına boğdu. Son dönemin önemli salgınlarından biri olan Corona virüsünün anlatıldığı dizi izleyicilere hüzünlü saatler yaşattı.

Berhayat hastanesinin karantina altına alınmasıyla birlikte Ferman Hoca ve ekibi zor durumdadır. Acil servise gelen hastalar tek tek ölmekte, salgının yayılma riski artmaktadır. Ekip salgınla mücadele ederken aynı zamanda zorlu ameliyata girecektir. Mucize doktor 20.bölüm sonunda ekipten biri ölmek üzeredir. Gelin birlikte detayları izleyelim.

Lösemi Hastası Zor Durumda

Hastaneye gelen lösemi hastası, ameliyat için sıra beklemektedir. Fakat bir anda fenalaşır. Tanju Hoca , hastanın kalp krizi geçirdiğini anlar ve acil olarak ameliyata alınmasını ister. İlik nakli beklenenden 1 gün önce yapılacaktır. İlik verecek donör, acil serviste karantina altındadır. Tanju Hoca Adil Hocaya gider ve karantinanın genişlemesini ister. Fakat Adil Hoca bu duruma karşı gelir. Hasta bir anda fenalaşır ve kalbi durur. Tanju Hoca, hastayı hayata döndürmek için müdahaleye başlar…

Betüş ve Ablası Tehlike Altındadır

Betüş, geçtiğimiz ameliyattan beri uyanmamaktadır. Ablası bu durumun farkına varır ve acil serviste Taner Ölmez tarafından canlandırılan Ali Vefa doktoru arar. Bulduğunda ise artık çok geçtir. Zira salgın artık acil servis’ de yayılmıştır. Ferman Hoca, kızın dışarı çıkmasını engeller. Bu arada Betüş’ ün ablasında sorun vardır. Betüş ise tüm bu durumlardan habersiz uyanır ve ablasını sorar. Beliz, Betüş’ ün yanına gider. Onu sakinleştirmek isteyen Beliz, Ferman Hocayı arar ve abla kardeşi bir şekilde görüştürmek ister. Fakat Betüş’ ün ablası karantina bölgesinde tekrar ameliyata alınmıştır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Ferman Hoca virüsün esiri olmuştur. Çok geçmeden Beliz durumu anlar ve yıkılır.

Berhayat Hastanesi Karantina Altında

Mucize Doktor son bölüm birçok kişiyi ağlattı. Berhayat hastanesine gelen 2 hasta aniden ölür. Ali gelen hastalarda aynı belirtilerin olduğunu fark eder. Ferman Hoca durumu inceledikten sonra Adil Hocaya haber verir. Hastane yaptığı toplantıda karantina kararı çıkar ve acil karantina altına alınır. Bu sırada Ekibin yakın arkadaşı Selim bir şekilde virüs kapmıştır. Ali ve Ferman Hoca Selimi hayata döndürmek için çabalar. Fakat Selim’ de virüs yüzünden ölmüştür.

Demir Zor Durumda

Demir , bir sabah hastaneye gelirken hayatının şokunu yaşar. Yıllardır görmediği ve konuşmadığı babası hastane girişinde karşısına çıkar. Demir, Berhayat hastanesi girişinde karşılaştığı babasıyla konuşmak istemez ve onu tersler. Yeni açılan kliniğe giden Demir, burada evsiz ve kimsesiz hastalara bakmaktadır. Babası bir şekilde yerini öğrenir ve Demir’ in tedavi yaptığı odaya girer. İkili arasında geçen konuşma sonucunda Demir babasını odadan kovalar. Babası ise oğlu ile konuşmakta kararlıdır. Aşağıda oğlunu beklerken acil servis’ de kendisine kahve alır. Fakat karantinaya takılır. Demir durumu öğrenir öğrenmez acile gider ve babasıyla konuşur. Babası oğluna kanser olduğunu ve öleceğini söyler. İnanmak istemeyen Demir oradan uzaklaşır. Çok geçmeden Baba rahatsızlanır ve yere yığılır. Bunu gören Demir karantina bölgesine girmek ister ama başaramaz…

Ferman Hoca Ölüyor

Mucize Doktor son bölümünde birçok kişiyi ağlattı. Acil servisin karantinaya alınmasıyla birlikte, Ali , Nazlı ve Ferman Hoca burada mahsur kalmıştır. Ekip hastalara müdahale ederken, bir şeyler ters gider. Ferman Hoca bir şekilde hastalardan virüsü kapmıştır. Kendini özel odaya kilitleyen Ferman Hoca artık zor durumdadır. Doktor Ali bu durumu öğrendiğinde yıkılır. Camın arkasından ben bir kere abimi kaybettim senide kaybedemem der. Ferman Hoca, Aliye toparlanıp Nazlıya durumu anlatmasını ister. Nazlı hemen Ferman Hocanın yanına gider ve ona aşık olduğunu söyler. İkili arasında geçen duygusal konuşmanın ardından, Ali ve Nazlı ( Ece Çeşmioğlu) , Betüş’ ün ablasına ameliyat yapar. Kendini özel bölgeye kilitleyen Ferman, buradan ekibe taktik verir. Fakat daha fazla dayanamayan Ferman Hoca yere yığılır…

Mucize Doktor 21.Bölüm Fragmanı ( Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Pw48GKQRCtc

Nefesleri kesen bir bölüm ardından, Mucize Doktor son bölüm fragmanı yayınlandı. Ali Vefa ve Nazlı artık tek başınadır. Karantina bölgesinde karar ikili, hastalara müdahale etmektedir. Karantina bölgesinde bulunan hamile kadın, bir anda doğumu başlar. Ali bebeği bir şekilde çıkarır. Fakat bir şeyler terstir. Bebek’ de solunum sıkıntısı vardır. Ali bu durumu çözmek için uğraşırken Nazlı iyi haberi getirir. Ferman Hoca yaşıyordur.

Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez ‘in mükemmel oyunculuk sergilediği Mucize Doktor 20.bölüm kaçıran izleyiciler, Youtube platformuna veya Google arama motoruna Mucize doktor son bölüm full izle Fox TV , yazarak geçen bölümü izleyebilirler.

Mucize Doktor canlı izlemek için Fox TV sitesini takip etmeyi unutmayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!