featured

Rüyada Bebek Görmek Ne Anlama Gelir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanoğlu rabbinin en değer vererek yarattığı varlıkların başında gelir. Bu varlıkların yaşamında bazı olumsuzluklar olur ve mental olarak düşmelerini sağlar. Bununla birlikte yaratan kimsenin bu dünya da olumsuzluk içinde yaşaması için göndermemiştir. Belirli bir kader vardır ama sizler de elinizden geleni yaptığınız sürece kaderinize yön verirsiniz.

Bazılarımızın şu haykırışı mutlaka olmuştur keşke geleceği görseydim de bu işler başımıza gelmeseydi. Evet, bunu çoğumuz dilimizle söyleriz ama olmaz çünkü başımıza gelecek varsa gelir diyerek işin içinden çıkarız. Aslında dünya bu kadar basit bir olay değildir bazı noktalar bize hayatımızda ki gelecekle ilgili ufak sırlar verir. Bu sırların başında da rüyalar gelir.

Size rüyada görülen durumları tek tek açıklayalım. Rüyada bebeği çok farklı durumlarda da göreceğinizi biliyoruz onun için diğer şekillerini de açıklayacağız ama önceliğimiz rüyada bebek görmek. Rüyada bebek gördünüz ve sabah kalkar kalkmaz hemen yorumuna bakmaya başladınız. İşte rüyada bebek görmek ve anlamı.

Rüyada bebek görmek olumlu rüyalar içinde en başlarda gelen rüyalardan bir tanesidir. Bu rüyayı size şöyle açıklayalım. Bebek dinimizce en temiz varlık hatta bir melek olarak dünyaya gelir yani günahsızdır. Bu olay sizlerin ekmeğinin de helal olacağının işaretidir. Bununla beraber yeni doğan bebek rızıka işarettir. Yani böyle bir rüyanın anlamlarını birleştirdiğimiz zaman helal rızıka delalettir. Şimdi bu konuyu daha geniş ele alalım.

Rüyada bebeğinin olduğunu görmek

 İnsanlar bunun genel de bol rızık olduğunu söyler dolaylı olarak da doğru bir anlamdır ama biraz ayrıntılı yoldan bu noktaya ulaşır. Bu rüyadan sonra size daha çok çalışmanız gerektiği anlatılmak istenmiştir. Evet, bir yol var ve sonunda maddi olarak zirveyi görebilirsiniz ama bunun için eskisinden daha çok çalışmanız gerekmektedir. Bunu unutmayın yani size bu rüyayı gördünüz artık sırtınız yere gelmez diyenler belki rüyayı doğru yorumluyor ama bu rüyanın şartları vardır ve siz çok çalışmadığınız sürece asla yerine gelmeyecektir.

Rüyada bebeğin diş çıkarması

Rüyada bebeğin diş çıkarması da olumluya dönecek ama olumsuzdan başlayıp olumluya dönecektir. Bu durum nasıl olacaktır. Bebekler diş çıkardıkları vakit hayli zorlanırlar bununla birlikte diş çıkarınca da hem sevimlilikleri artar hem de daha mutlu bir hal alırlar sizler içinde durum tam anlamıyla böyle olacaktır. Öncelikle diş çıkaran bebekle zora gireceksiniz ama kışın sonu bahardır merak etmeyin bu işin sonunda çok mutlu olacaksınız. Size düşen bu rüyadan sonra sabırlı olmak ve asla hüzne kapılmamaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!