featured

Akbank Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacı Ömer Sabancı ve bir grup iş adamı önderliğinde 1948 yılında kurulmuş olan Akbank, temelinde pamuk üretimi yapan emekçilere finansman olabilmek amacıyla çalışmalarına başlamış, günümüzde ise Türkiye’nin en saygın bankalarından biri haline gelmeyi başarmıştır. Adana’da kurulmasının ardından bugüne kadar her şehirde, her beldede şubeleri ve ATM’leri ile hayatımızı kolaylaştıran banka, aynı zamanda kredi ve teşvik paketleri ile de müşterilerini her geçen gün biraz daha arttırmayı bilmiştir. Yüzbinlerce aktif Akbank müşterisi arasında, siz de bulunuyorsanız bankanın size sağladığı avantaj ve imkanları saymakla bitiremeyiz. Günün her saati ve haftanın her günü aktif bir biçimde çalışarak sorunlarınızı giderme yolunda yanınızda olan Akbank müşteri hizmetlerine direk bağlanma yöntemi ile beraber, kısa sürede çözüm önerilerini almaya başlayacaksınız.

Akbank Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

Akbank müşteri hizmetleri kolay bağlanma yöntemleri de sunduğu sistemi ile beraber haftanın her günü, 7/24 açık bir şekilde çalışmaktadır. Günümüzde bankalar ile içli dışlı olan her birey farkındadır ki, bu bankaların müşteri hizmetleri temsilcilerine bağlanabilmek deveye hendek atlatmak ile eşdeğer olabiliyor. Bazı önemli ve acil konu başlıkları altında birebir görüşme ihtiyacı içerisinde iken, otomatik sesli yanıt sisteminin ekstra yönlendirmeleri sizlere fazlasıyla vakit kaybı yaşatıyor olabilir. Bu bağlamda sesli yanıt sisteminin sorununuzu çözemediği noktalarda, müşteri temsilcileri birebir görüşme ayrıcalığı ile sorunlarınıza alternatif çözümler üretiyor.

Akbank Müşteri Hizmetleri Numarası

Akbank müşteri hizmetlerine direk bağlanma detaylarından önce, bankanın müşteri hizmetleri numarası ve iletişim bilgilerini vermek daha doğru olacaktır. 444 25 25 numarasından, müşteri hizmetlerine bağlanabilmek mümkündür. Bankanın müşteri destek platformu, geniş ekibiyle beraber kendilerine bağlanmak isteyen müşterilerine her zaman için farklı departmanlarda hizmet sağlamaktadır. Çalıntı ve kayıp işlemlerinden kredi kartı borç sorgulamaya, kredi kartı başvuru imkanından internet bankacılığı giriş bilgilerine kadar geniş bir soru bankası, müşteri hizmetlerinin bilgisi dahilindedir. Tüm bu konu başlıklarından biri hakkında sorun yaşıyorsanız Akbank müşteri hizmetleri canlı destek hattına bağlanarak detaylı bilgileri alabilir ve sorunsuzca iletişim kurabilirsiniz.

Akbank Müşteri Hizmetlerine Direk Olarak Nasıl Bağlanabilirim?

Akbank müşteri hizmetleri direk bağlanma 2019 yöntemi, son güncelleme ile beraber değişime uğramıştır. Bu değişim ile beraber Akbank müşteri temsilcisi bağlanma 2018 seçeneği devre dışı kalmış, bazı banka müşterileri eski yöntem ile başarısız denemeler yapmaya başlamıştır.

Direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorsanız:

Çağrı merkezi olan 0850 222 25 25 telefon numarasını aramalısınız.Sesli yanıt sistemini tercih ediyorsanız, direkt olarak müşteri temsilcisine bağlanmak adına “Kampanyalar” kelimesini vurgulamanız yeterli olacaktır.Eğer tuşlamalı menü seçeneği varsa, 2 tuşuna basarak TC Kimlik Numarası ve NEO kart şifrenizi girmelisiniz.Ardından sırasıyla 2-2-0 tuşlamalarını yaparak, direkt olarak temsilciye bağlanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!