featured

Kurumsal Etkinlik Firması FA Organizasyon İle Etkinliklerinizde Fark Yaratın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizin en büyük organizasyon şirketleri listesinin zirvesinde yer alan FA Organizasyon; kurumsal etkinlik , düğün, kokteyl, lansman, festival ve sahne organizasyonu başta olmak üzere ihtiyacınız olan her alanda etkinlik organizasyonu düzenliyor. Haydi, FA Organiasyon ‘u biraz daha yakından tanıyalım.

İstanbul event şirketleri arasında yerini alan FA Organizasyon, 1997’den bu yana yurt içi ve yurt dışı etkinlerde isminden başarı ile söz ettirmeye devam ediyor! En iyi event şirketler sıralamasında üst sıralarda gösterilen FA Organizasyon, birden fazla alanda etkinlik yönetimi konusunda faaliyet göstermektedir.

Son dönemlerde İstanbul düğün organizasyon şirketleri, etkinlik organizasyon şirketleri , etkinlik şirketleri, sahne organizasyon şirketleri, festival organizasyonu gibi konularda profesyonel yardım alınmak istenilmektedir. Bütün bu etkinlik organizasyonları için profesyonel ve tecrübeli bir şirket ile çalışmak her zaman için isminizi listenin başına taşıyacaktır. Bir düğün organizasyonu için ne kadar titizlik gerekiyor ise kurumsal organizasyon için de aynı hassasiyet gereklidir. FA Organizasyon, etkinlik yönetimi açısından rakipleri arasında sunduğu kaliteli hizmet ve profesyonel ekibi ile sizler için fark yaratmaktadır.

FA Organizasyon çalışmaları ve değerleri hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak için öncelikler faaliyetlerini incelemekte fayda var! A’ dan Z’ye etkinlik organizasyonlarının sorumluluğunu üstlenmesi ile öne çıkan FA Organizasyon ’u biraz daha yakından tanıyalım:

Kurumsal Organizasyonlar İçin Profesyonel FA Dokunuşu Şart!

İstanbul kurumsal organizasyon şirketleri genelinde en çok aratılan firmalar arasında yer alır. Bunun en önemli sebebi, her kurumsal şirket alt bayileri için kaliteli bir bayi toplantısı ya da yeni kampanyasını tanıtacağı bir lansman ister. Kurumsal misyon ve vizyonu en iyi yansıtacak vitrin bu kurumsal etkinlikler olacağı için özellikle büyük firmaların mutlaka bu etkinlikler çerçevesinde profesyonel destek alması şarttır.

FA Organizasyon , yılların vermiş olduğu tecrübe ile kurumsal etkinlik örnekleri görüp karar vermek isteyenler için geniş referans çalışmalarına sahiptir. En iyi event şirketleri arasında yerini alan şirket, kurumsal organizasyon örnekleri için yürüttüğü çalışmalarında başarılarından söz ettirmeye devam etmektedir. Kurumsal piknik organizasyonları, lansman , bayi toplantısı, açılış törenleri, eğitim & seminer etkinliklerinde sizler için kaliteli bir hizmet verilmektedir.

YouTube video

FA Organizasyon, bu noktada promosyon çalışmaları , canlı heykeller, pixel poi, ışıklı davullar, pandomim gibi farklı çalışmalar ile etkinliğinize renk katacaktır. Etkinliğinize dair ayrı şirketler ile iletişim kurmaya gerek kalmadan FA Organizasyon anlaşarak tek noktada çalışmanızı tamamlamanız mümkündür. Çünkü FA, sadece etkinlik alanı ya da içeriğini yönetmekle kalmaz! Kurumsal etkinlik öncesinde LCV hizmeti ile profesyonel bir çalışma yürüterek etkinlik öncesi bütün hazırlıkları tamamlamaktadır. Bununla beraber, popüler sanatçı organizasyonu ile de etkinliğinizi farklı bir boyuta taşıyabilmektedir.

Festival Organizasyonları İle Sınırları Aşan FA!

https://www.youtube.com/watch?v=oG-2taveAQU

Türkiye genelinde belediyelerin geleneksel yaz festivalleri, konserleri gibi etkinlikleri yılların vermiş olduğu tecrübe ile FA Organizasyon üstlenmektedir. Sanatçı organizasyonları ile belediyelere ait şenliklerde muhteşem bir konser havası estirmektedir. Festival alanında ses & sahne & ışık sistemleri ile eğlencede zirve yaşatan FA Organizasyon; okul mezuniyetleri, yöresel şenlikler için sizlere etkinlik boyunca başarılı şekilde eşlik etmektedir. Festival süresince çeşitli yarışmalar ve katılımcıyı konsepte uygun çalışmalar ile bir arada tutmaya yönelik faaliyetler ile Türkiye genelinde adını birinci sıraya taşımıştır.

Sanatçı menajerliği ve sanatçı booking hizmeti konusunda hizmet veren bir firma olması yönü ile FA Organizasyon, festivallerde sanatçı organizasyonu noktası köprüler kurabilmektedir. Menajerliğini üstlendiği sanatçıların festivallerde sahne alması yönünde çalışmalar da yürütmektedir.

İstanbul Düğün Organizasyon Şirketleri Arasında İlk Sıra FA!

İstanbul düğün organizasyon şirketleri konusunda faaliyet gösteren FA Organizasyon; sadece İstanbul’da değil; Türkiye geneli, Avrupa Ülkeleri, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri’nde davet organizasyon hizmeti vermektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=kcgymWunbF8

Düğün organizasyonları için profesyonel bir yardım almak istediğinizde FA Organizasyon sizlere birçok seçenek sunacaktır. Bütçenize uygun bir düğün organizasyonu ile bu özel günde unutulmaz anlar yaşamanız mümkün! Merak ettiğiniz kır düğünü organizasyon fiyatları ve düğün organizasyon paket fiyatları için iletişim numaralarını arayarak bilgi alabilmeniz mümkün. FA Organizasyon düğününüz için sizlere özel sunduğu hizmetlerle, düğün öncesinde yaşadığınız stresi üzerinizden atmanızda yardımcı olacaktır. Düğün öncesinde birçok hazırlık içerisinde var olan stresinizi ancak işin bir kısmını gerçekten güvendiğiniz yere teslim ederek üzerinizden atabilirsiniz. Peki FA Organizasyon sizlere düğününüz için hangi çalışmaları sunuyor hemen göz atalım:

Düğün ÇekimleriDüğün DekorlarıAlternatif Düğün GösterileriOrkestra GruplarıEnstrümantal GösterilerSes & Sahne & Işık SistemleriGrafik Tasarım Çalışmaları

Bir düğünde olmazsa olmaz bütün parçaları sizler için aynı anda bir araya getiren FA Organizasyon, alternatif etkinlikleri ile de dikkat çekiyor. Yeni evlenecek çiftlere özel hazırlanan konseptler ile düğününüzde unutulmaz dakikaların yaşanması için hizmet vermeye devam ediyor. Düğün yeri hazırlıkları, süslemesi, gelin çıkışı, salon süslemesi, masa süslemeleri ile göz dolduracak bir düğüne hazır olun! Sadece bununla sınırlı değil… FA Organizasyon, canlı heykel eşliğinde pasta çıkışı, çigan karşılama ve yöresel enstrümantal etkinlikler ile de düğünüz için fark yaratıyor. Düğün mekanı içerisinde ses & sahne & ışık sistemi kurarak misafirlerinizin en iyi şekilde eğlenmesi için muhteşem bir organizasyon hazırlıyor. Bu kadar ile sınırlı değil! Aynı zamanda canlı heykel eşliğinde anı defteri çalışması ile misafirlerinizin o gün için sizlere hatıra birer not bırakmasını da sağlıyor. FA Organizasyon, bu gibi birçok çalışma ile muhteşem bir düğün eşliğinde dünya evine girmek isteyen gelin ve damat adaylarını İstanbul’da yer alan merkez ofisine bekliyor.

Kurumsal Aile Şirketi FA Organizasyon!

1997 yılından bu yana hayallere hayat vererek hem yurt içinde hem de yurt dışında unutulmayacak organizasyonlara imza atan FA Organizasyon, müşteri ilişkilerini samimi bir boyuta ulaştırarak dostluğa dönüştüren bir kurumsal aile şirketidir. Yönettiği etkinliklerde bölgesel ekipleri ile bir bütün halinde titiz ve profesyonel çalışmalar yürütmektedir. İşletmelerin A’dan Z’ye organizasyonlarını üstlenen markamız, sektördeki güven eksikliğini FArkıyla kapatarak, paydaşlarıyla uzun vadeli iş ilişkileri geliştirmektedir.

İletişim İçin FA Organizasyon Web Site Linki

http://www.faorganizasyon.com.tr 

Yol Tarifi İçin Tıklayınız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!